ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (Από 25 έως 31 Μαΐου 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με ευχάριστα γεγονότα να εκτυλίσσονται στον οικογενειακό τομέα και αυτό σας ανεβάζει την διάθεση. Σε κάποιους από εσάς θα γίνουν επιστροφές από το παρελθόν και αρκετοί θα προσπαθήσουν να σας ζητήσουν μια ευκαιρία· σκεφτείτε καλά τις επόμενες κινήσεις σας. Θα έχετε πολύ κοινωνικότητα και θα κάνετε πολλές επαφές. Μερικοί από εσάς, θα κάνετε κάποιες αλλαγές, κυρίως στον χώρο του σπιτιού.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, η εβδομάδα ξεκινά πολύ ευχάριστα αφού οι προτάσεις που θα δεχτείτε θα είναι αμέτρητες και η επιτυχία δεδομένη, αν την εκμεταλλευτείτε στο έπακρον(γεννημένη στις αρχές του ζωδίου). Σε αντίθεση με τους γεννημένους τον Απρίλιο, όπου θα υπάρξουν απρόβλεπτα γεγονότα και θα γίνουν αρκετοί επαναπροσδιορισμοί. Η είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο, θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε ξανά, με άτομα που είχατε να δείτε από καιρό. Κάντε καλές «διαπραγματεύσεις» και όλα θα πάνε καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετές επαφές και συζητήσεις, κάτι που θα σας χαροποιήσει ευχάριστα. Τα επαγγελματικά σας, βαίνουν αρκετά καλά και για όσους ψάχνουν κάτι καινούργιο, θα δεχτείτε μια επαγγελματική πρόταση, που θα πρέπει να σκεφτείτε σε όλα τα σημεία της. Τα οικονομικά σας είναι το φλέγον ζήτημα, ωστόσο με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε πολλές εκκρεμότητες, που προέκυψαν από το πρόσφατο παρελθόν σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η εβδομάδα ξεκινάμε κάποια εσωστρέφεια· μιλήστε σε άτομα της εμπιστοσύνης σας και όλα θα διευθετηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Κάποιοι από εσάς, θα κάνετε μια επιτυχής επαγγελματική συμφωνία, κάποιο καινούργιο ξεκίνημα, αρκεί όμως να «ζυγίσετε» καλά όλα τα δεδομένα της υπόθεσης, για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Αυτό το διάστημα θα είστε πολύ δυναμικοί και θα θέσετε τους όρους σας.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετούς προβληματισμούς και αρκετές σκέψεις. Χαλαρώστε και απολαύστε την επικοινωνία με τους φίλους σας, κάθε στιγμή. Κάποιοι θα δεχτείτε αρκετές πιέσεις και θα σημειωθούν απρόβλεπτες καταστάσεις· κρατείστε την ψυχραιμία σας, αν και θα σημειωθούν κάποιες αλλαγές που δεν θα σας αρέσουν και τόσο. Για μερικούς από εσάς, αυτές οι αλλαγές θα είναι αναγκαίες -και κατά συνέπεια, θα σας βγούνε σε καλό-, προκειμένου να διορθωθούν πολλές από τις καταστάσεις που σας προβλημάτιζαν έως τώρα. Μελετήστε τα ζητήματα και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετές εντάσεις, σε ότι αφορά τον τομέα των συνεργασιών, αλλά και των σχέσεών σας(γεννημένοι αρχές του ζωδίου). Για τους γεννημένους του τελευταίου δεκαημέρου, είναι μέρες απρόβλεπτης τύχης και επιτυχίας, καθώς μια «δυνατή» πρόταση που θα σας γίνει, θα «ταρακούνησει» τα ήρεμα νερά σας. «Ζυγίστε» όλα τα δεδομένα και πάρτε τις κατάλληλες αποφάσεις. Η κοινωνικότητά σας-αυτό το διάστημα-θα βρίσκεται στα ύψη· εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες που θα κάνετε, σε όλα τα επίπεδα.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η εβδομάδα ξεκινά αρκετά ευχάριστα, αφού ο Ήλιος από τους Διδύμους, θα σας φέρει στο διάβα σας μια ευχάριστη έκπληξη, που αφορά τον σύντροφο της ζωή σας και αυτό θα σας ανεβάσει κατά πολύ την διάθεση. Κάποιοι-λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης-, θα δεχτείτε επιστροφές από το ερωτικό παρελθόν σας. Μελετήστε τα θέματα και αποφασίστε. Ο Ερμής από τον Καρκίνο, θα σας βοηθήσει να ξεκινήστε κάτι καινούργιο, στον επαγγελματικό σας κυρίως τομέα. Οι γεννημένοι του Οκτωβρίου, θα πρέπει να προσέχετε λίγο παραπάνω τον λόγο σας, κυρίως στην επικοινωνία σας με τους γύρω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά αρκετά δυναμικά, αφού θα καταφέρετε να πετύχετε ακόμη και τους πιο δύσκολους στόχους σας(γεννημένοι στις αρχές Νοέμβρη). Οι του Οκτωβρίου, θα πρέπει να προσέξετε αρκετά την επικοινωνία σας με τους γύρω σας, εάν δεν θελήσετε να «διαρραγούν» σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες. Ο Ερμής από τον Καρκίνο, σας κάνει λιγάκι αιχμηρούς, ωστόσο χαλαρώστε και σκεφτείτε λογικά, μέχρι να γίνουν –τα θέματα που σας απασχολούν-«ηπιότερα».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η εβδομάδα ξεκινά με εντάσεις και διαμάχες, κυρίως στον οικογενειακό σας χώρο· μην δίνετε λαβή για σχόλια. Συζητείστε τους προβληματισμούς σας-με άτομα της εμπιστοσύνης σας-και όλα θα φτιάξουν. Πολλοί θα δεχτείτε την βοήθεια που αναμένατε. Κάποιοι θα ασχοληθείτε με τον τομέα τον οικονομικών και αυτό θα γίνει αφορμή για να αφήστε «απ’ έξω» άλλα σημαντικά ζητήματα της καθημερινότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, αυτή η εβδομάδα ξεκινά με αρκετές αλλαγές σε πολλούς τομείς. Αυτό μη σας προβληματίζει και τόσο, επειδή κάποιες από αυτές ήταν αναγκαίες να γίνουν, για την καλυτέρευση των καταστάσεων που σας απασχολούσαν. Ο τομέας της υγείας θα ευνοηθεί. Τα επαγγελματικά σας ζητήματα, θα δεχτούν την απαραίτητη τόνωση από εσάς, προκειμένου  να ανέλθουν σημαντικά. Οι γεννημένοι στα μέσα Ιανουαρίου, θα καταφέρετε πολλά. Ο Ερμής από τον Καρκίνο, ευνοεί τις διαπραγματεύσεις, ώστε εκεί που τα πράγματα ωθούνται στα άκρα, να «χαλαρώνουν».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η εβδομάδα ξεκινά αρκετά ευχάριστα, κυρίως στον συναισθηματικό σας τομέα και αυτό σας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Οι γεννημένοι του Ιανουαρίου, δέχεστε αυτό το διάστημα αρκετή πίεση, ωστόσο μέσα από αυτήν, θα βγείτε αρκετά δυνατοί. Οι του Φεβρουαρίου, θα δεχτείτε μια πρόταση αρκετά σημαντική για εσάς και αφορά τον τομέα των συναισθηματικών σας. Ο Ερμής από τον Καρκίνο, θα σας φέρει σημαντικές αλλαγές, κυρίως στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και πολλές «τακτοποιήσεις», που αφορά τον χώρο του σπιτιού σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η εβδομάδα ξεκινά αρκετά δυναμικά, αφού θα δεχτείτε θετικές πληροφορίες και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Ο Ερμής από τον Καρκίνο είναι θετικός για εσάς, αφού θα ευνοήσει την επικοινωνία με τους γύρω σας. Ο επαγγελματικό σας χώρος, θα τονωθεί αρκετά και αυτό θα σας δώσει αρκετή δύναμη. Κάποιοι-για καταστάσεις που θεωρούσατε μισο τελειωμένες- θα δεχτείτε επαναπροσεγγίσεις των θεμάτων αυτών και αυτό θα σας επιτρέψει να δείτε τις καταστάσεις με «άλλο μάτι».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο