ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (Από 8 Ιουνίου, έως 14 Ιουνίου 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με μεγάλη δόση κοινωνικότητας, γεμάτη συναντήσεις και αρκετή επικοινωνία, με τους γύρω σας. Σε αυτό είναι «υπεύθυνοι» ο Ήλιος με την Αφροδίτη, από το ζώδιο των Διδύμων. Οι γεννημένοι στα μέσα του Απρίλη, θα πρέπει να είναι αρκετά συγκρατημένοι και προσεκτικοί στις επιλογές που σκέφτεστε να κάνετε, ιδιαιτέρως στο πέρασμα αυτών των ημερών. Προς το τέλος της εβδομάδας ορισμένοι θα νιώσετε κάποιο μικρό άγχος-περισσότερο για συναισθηματικούς λόγους-,αλλά θα είναι περαστικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, η εβδομάδα ξεκινά με μια μικρή ανησυχία στον τομέα των οικονομικών σας, γι’ αυτό να είστε λίγο μετριασμένοι και να μην κάνετε μεγάλα ανοίγματα». Κάποιοι θα αγχωθείτε για ένα ζήτημα, είτε νομικής φύσεως, είτε άλλου είδους. Προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε, σε απρόβλεπτες καταστάσεις. Οι γεννημένοι στα μέσα του Μαΐου, θα έχετε αρκετή εύνοια. Θα δεχτείτε αρκετές προτάσεις, κάτι για τις οποίες θα πρέπει να μεριμνήσετε, εάν δεν θελήσετε να χαθούν κάποιες ευκαιρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα, καθώς θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να ανεβείτε ψυχολογικά. Οι γεννημένοι μετά τις 10 Ιουνίου, θα πρέπει να είστε αρκετά επιφυλακτικοί σε ότι κι αν σας προτείνετε, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος εξαπατήσεων. Οι γεννημένοι προς το τέλος Μαΐου, θα έχετε απίστευτη εύνοια, καθώς ο τομέας των συναισθηματικών σας θεμάτων, θα πάρει «σάρκα και οστά», με πολύ θετικές προοπτικές για το μέλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, ζείτε ένα διάστημα έντονου συναισθηματικού «εγκλεισμού» και αυτό σας κάνει να είστε επιθετικοί με τον λόγο σας, κυρίως σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και τα περισσότερα θέματα θα μπορέσουν να βρουν την λύση τους. Οι γεννημένοι γύρω στις 10 Ιουλίου, θα είστε αρκετά δραστήριοι και δυναμικοί στην λήψη σημαντικών αποφάσεων για την ζωή σας, αφού θα κατορθώσετε να επιτύχετε ακόμη και τους πιο δύσκολους στόχους, που έχετε θέσει. Κάποια θέματα σας αγχώνουν ιδιαίτερα, αλλά μην δίνετε ιδιαίτερη βάση, καθώς αυτό μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά. Προσοχή στον οικονομικό σας τομέα.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η εβδομάδα ξεκινά κάπως πιεστικά, καθώς θα κληθείτε να πάρετε δύσκολες αποφάσεις, για τους γεννημένους κυρίως την πρώτη ημέρα του ζωδίου. Οι γεννημένοι στις αρχές Αυγούστου, θα νιώσετε κάποιο μικρό άγχος, αλλά μέσα από τον κατάλληλο διάλογο, θα επέλθει η επίλυση του προβλήματος. Προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε, σε απρόβλεπτα γεγονότα. Για τους γεννημένους στα μέσα του Αυγούστου, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, αφού θα είστε απαλλαγμένοι από τέτοιου είδους άγχη και οι κοινωνικότητά σας θα είναι στα ύψη. Ιδιαίτερη προσοχή, σε οικονομικά ανοίγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά με πολύ θετικές προοπτικές, για τους γεννημένους κυρίως πριν της 20 Σεπτεμβρίου. Σε αντίθεση για τους γεννημένους γύρω στις 10 του μήνα, που θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί, εάν δεν θελήσετε να διαρραγούν σχέσεις και συνεργασίες. Κάποιοι θα έχετε αρκετή κοινωνικότητα, καθώς θα βρεθείτε με ανθρώπους του ίδιου «βεληνεκούς» και αυτό θα σας ανεβάσει ψυχολογικά. Τα πράγματα βαίνουν καλώς, χωρίς ιδιαίτερους προβληματισμούς, αρκεί να επιστρατεύσετε τον τομέα της διπλωματίας και να βγείτε –από κάποια θέματα – αλώβητοι.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η εβδομάδα ξεκινά με μια μικρή δόση άγχους, αφού είστε έτοιμοι να «ξεσπαθώσετε», με πρόσωπα που κυρίως αγαπάτε· μην προσπαθήσετε να εμπλακείτε σε καταστάσεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν μεγάλες εντάσεις. Προς τα μέσα της εβδομάδας, θα ασχοληθείτε με ενδιαφέροντα θέματα και θα έρθετε πιο κοντά στους αγαπημένους σας, κάτι για το οποίο θα ανεβείτε ψυχολογικά. Οι γεννημένοι προς το τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές του επόμενου, θα αισθανθείτε αρκετά χαρούμενοι, αφού ένα θετικό μήνυμα, ή ένα συναισθηματικό κέρδος, θα ανανεώσει την διάθεσή σας. Οι του μέσα Σεπτεμβρίου, θα βρείτε την λύση σε κάποιο ζήτημά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά κάπως πιεστικά για τους γεννημένους στις αρχές του ζωδίου, αφού η ρουτίνα της καθημερινότητας-εδώ και καιρό- σας ρίχνει την ψυχολογία. Οι γεννημένοι αντίθετα στις αρχές Νοέμβρη, θα πρέπει να είστε λιγάκι προσεκτικοί, όσον αφορά την συμπεριφορά σας προς τους άλλους, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος μεγάλων παρεξηγήσεων. Μερικοί θα δείξετε μια έντονη καχυποψία, αλλά και μια εκδήλωση απρόβλεπτης ζήλιας – κυρίως απέναντι-στον άλλο σας μισό, κάτι για το οποίο θα πρέπει να μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε τέτοιου είδους συναισθήματα, καθώς θα δημιουργηθούν έντονες παρεξηγήσεις, από την άλλη πλευρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η εβδομάδα ξεκινά με έντονο το στοιχείο της διαφυγής, από θέματα και καταστάσεις που σας προβλημάτιζαν έντονα το τελευταίο διάστημα. Πρωταγωνιστές των γεγονότων θα είστε οι γεννημένοι γύρω στις 10 Δεκεμβρίου, καθώς εκτός από την τάση φυγής, θα νιώσετε και την ανάγκη να εμπλακείτε σε καταστάσεις μεγάλων εντάσεων, που αφορούν κυρίως τον οικογενειακό σας χώρο. Συγκρατηθείτε και μετριάστε το πάθος σας. Προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε, στον οικονομικό σας τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η εβδομάδα ξεκινά πολύ ευνοϊκά, για τους γεννημένους κυρίως μετά τις 15 Ιανουαρίου, ενώ για τους γεννημένους στα μέσα αυτού του μήνα, τα πράγματα είναι διαφορετικά· ένα μεγάλο άγχος κυριεύει την ζωή σας. Μην αποφασίσετε να πείτε αμέσως το «ναι», σε καταστάσεις που να είναι εντελώς αναμφίβολες. Προσπαθήστε να είστε αρκετά επιφυλακτικοί, σε ότι κι αν σας προτείνεται αυτό το διάστημα. Θα έχετε έντονους προβληματισμούς και έντονα συναισθήματα διαφυγής. Ο επαγγελματικός σας τομέας, είναι αρκετά θετικός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η εβδομάδα ξεκινά αρκετά ευχάριστα, για τους γεννημένους προς το τέλος του Ιανουαρίου. Ένα θετικό μήνυμα, ή ένα θετικό προσωπικό γεγονός, θα σας «φτιάξει» την διάθεση. Το απρόβλεπτο καραδοκεί στην ζωή σας, γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι. Προς το τέλος της εβδομάδας  θα δεχτείτε μια απροσδόκητη στήριξη και αυτό θα χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Τα συναισθηματικά σας βαίνουν πολύ καλά, για τους γεννημένους  κυρίως γύρω στις 10 Φεβρουαρίου. Στα μέσα της εβδομάδας και κυρίως προς το τέλος της, τα πράγματα καλυτερεύουν για όλους. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε, στον τομέα των οικονομικών σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή δόση επιβλητικότητας, για τους γεννημένους γύρω στις 10 Μαρτίου. Οι μετά τις 10, θα πρέπει να χαλαρώστε και να μην είστε τόσο βιαστικοί, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος λαθών. Αντίθετα οι γεννημένοι στις αρχές του Μαρτίου, ευνοήστε απίστευτα τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο, όσο και στον συναισθηματικό σας τομέα. Κάποιοι θα έρθετε πιο κοντά, βρίσκοντας την «χρυσή τομή» συνεννόησης,  με πρόσωπα που μέχρι πρότινος ήταν πολύ απομακρυσμένα. Προς το τέλος της εβδομάδας, τα πράγματα θα είναι θετικότερα για όλους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο