“ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ” ΣΕ CLUB ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Ποινή 2μηνου λουκέτου και χρηματικού προστίμου, επέβαλαν κλιμάκια της κυβέρνησης, σε παραλιακό μπαρ της Φτελιάς της Μυκόνου, για παράνομο συνωστισμό των παρευρισκομένων.

Στο μπαρ υπήρξε μεγάλος συνωστισμός, εξαιτίας του πάρτι που διοργανώθηκε, χωρίς να ληφθεί κανένα απολύτως μέτρο προστασίας, για την αποφυγή έξαρσης του Κορονοϊού.

«Ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται», τόνισε σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Στέλιος Πέτσας.

«Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, που θα υπάρξει εστία. Σκοπός είναι η εστία, να μπορεί να διαγνωστεί γρήγορα και να γίνει περιχαράκωσή της, ώστε να μην υπάρξει διασπορά στην κοινότητα», συνέχισε χαρακτηριστικά.

Κυβέρνηση και ειδικοί, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο επιβολής καραντίνας, σε νησιά ή ολόκληρες περιοχές, σε περίπτωση έξαρσης κρουσμάτων του Κορονοϊού.

«Ήταν σαν να μην υπήρχε κανένας νόμος και καμία απόφαση», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με τις απόψεις καταστηματαρχών υποστηρίζεται ότι, ήταν το μοναδικό πάρτι που διοργανώθηκε στην περιοχή, τις τελευταίες 3 ημέρες. Επίσης προσέθεσαν ότι,  ήταν ελεύθερη η παραλία κι ‘ ότι δεν υπήρχε η δυνατότητα-από μέρους τους- αστυνόμευσης  «δραστηριοτήτων» του κόσμου.

Σήμερα το απόγευμα, όλοι οι καταστηματάρχες της περιοχής, συσκέπτονται  προκειμένου να αποφασίσουν την στάση που θα λάβουν.

Αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο της απεργίας, με το κλείσιμο των καταστημάτων τους.

Ζητούν συγκεκριμένα, την αναδιαμόρφωση του πλαισίου, όσον αναφορά τις «δραστηριότητες» του κόσμου, σε στενά σοκάκια, ενόψει απελευθέρωσης των πτήσεων κλπ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο