ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (Από τις 6 έως και τις 12 Ιουλίου 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά κάτω από την επιρροή της χθεσινής Πανσελήνου και Σεληνιακής Έκλειψης, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του άξονα Καρκίνου Αιγόκερου. Προσοχή ιδιαίτερα, θα πρέπει να επιδείξετε στον συναισθηματικό σας τομέα. Στα μέσα της εβδομάδας, αποφύγετε να εμπλακείτε σε καταστάσεις που θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν ένταση, αφού η δυσαρμονική όψη Άρη-Ερμή, δεν σας αφήνει πολλά περιθώρια διαφυγής. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας, θα μπούνε -με κάποιο τρόπο-στο μικροσκόπιο. Οι οικογενειακές σας υποθέσεις, σας απασχολούν έντονα αυτό το διάστημα. Προς το τέλος της εβδομάδας, τα πράγματα διορθώνονται σιγά-σιγά, καθώς ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα προσέξετε λιγάκι  περισσότερο τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Διανύεται μια περίοδο άγχους, έντασης και παρασκηνίου, ακόμη  και με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Άτομα που συναναστρέφεστε καθημερινά, είτε μέσα από τον οικογενειακό σας χώρο, είτε μέσα από το φιλικό σας, θα σας συμπαρασταθούν και θα σας βοηθήσουν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσπαθήστε να κρατήσετε τα θέματά σας μυστικά, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος αποκαλύψεων. Προς το τέλος της εβδομάδας, καθυστερήσεις και διαμάχες λαμβάνουν τέλος, καθώς ο Ερμής γίνεται πλέον ορθόδρομος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η εβδομάδα ξεκινά κάπως αγχωτικά. Θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα, τον τομέα της υγείας σας και να μην αμελείτε τέτοιου είδους θέματα. Ο δυσαρμονική όψη Ερμή-Άρη σας επηρεάζει, καθώς θα δημιουργήσει εντάσεις και διαμάχες, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε κάτι τέτοιο, καθώς από την επόμενη εβδομάδα τα πράγματα θα μπορέσουν να διορθωθούν. Η κοινωνικότητα σας θα είναι στα ύψη και αυτό θα σας φτιάξει την διάθεση. Αυτές τις ημέρες θα σας παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες· εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που σας δίνονται. Προς το τέλος της εβδομάδας, τα πράγματα φτιάχνουν προς το πολύ θετικό, με την ορθή κυρίως πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια,  το ξεκίνημα της εβδομάδας βρίσκεται κάτω από την επιρροή της Έκλειψης και Πανσελήνου, καθώς οι αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν, είχαν πολλά να πουν για εσάς. Τα οικονομικά σας ζητήματα, είναι το φλέγον ζήτημα για πολλούς από εσάς. Προσοχή στα μέσα της εβδομάδας, σε μικροατυχήματα και διαπληκτισμούς, καθώς η δυσαρμονική όψη Ερμή-Άρη, θα σας πιέσει. Ένα θέμα που σας απασχόλησε τελευταία, θα μπορούσε να πάρει έναν θετικό δρόμο κίνησης. Θα πρέπει να είστε προσγειωμένοι  και ξεκάθαροι στις αποφάσεις σας, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλους είδους σκέψεις. Προς το τέλος της εβδομάδας, η ορθή  πορεία πλέον του Ερμή, σας βοηθά να διορθώσετε πολλά από τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τελευταία, λόγω της ανάδρομης πορείας του.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η εβδομάδα ξεκινά κάπως αγχωτικά, καθώς ο οικονομικός σας τομέας βάλλεται και αυτό δεν σας αφήνει να ησυχάσετε και τόσο. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε διαμάχες, τόσο με τον σύντροφό σας, όσο και με τους συνεργάτες σας. Μην προσπαθήσετε να κάνετε κάποια μυστική κίνηση, γιατί αυτό θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Την προσοχή σας θα πρέπει να δείξετε σε μικροατυχήματα που θα μπορούσαν  να προκληθούν, σε ανύποπτο χρόνο. Ο οικονομικό σας τομέας, είναι και το αντικείμενο συζήτησης από εσάς. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε τις υποθέσεις σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, τα πράγματα ξεκαθαρίζουν. Καινούργιες καταστάσεις και συναντήσεις, έρχονται να σας αναστατώσουν, με την καλή έννοια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά με την σκέψη σας στο εργασιακό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε σε καταστάσεις που θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν ένα κλίμα έντασης και διαμάχης. Η δυσαρμονική όψη Άρη-Ερμή στα μέσα της εβδομάδας, ενισχύει το γεγονός αυτό. Την προσοχή σας θα πρέπει να επιδείξετε, σε μικροατυχήματα. Ο σύντροφος και οι συνεργάτες σας, έχουν την ανάγκη σας· πλησιάστε τους και δημιουργήστε ένα θετικό κλίμα. Τα οικονομικά ζητήματα, θα είναι και το αντικείμενο συζήτησης· προσπαθήστε να είστε μετρημένοι στις κινήσεις σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, διορθώνονται πολλές καταστάσεις, που σας απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής, σας δημιούργησε πολλές καθυστερήσεις, παρανοήσεις και λάθη.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η νέα εβδομάδα ξεκινά με την συμπαράσταση των δικών σας ανθρώπων, στα θέματα που σας απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα. Την προσοχή σας θα πρέπει να δείξετε-στα μέσα της εβδομάδας-, στην δυσαρμονική όψη που δημιουργείτε μεταξύ Άρη και Ερμή, καθώς και τις εντάσεις, διαμάχες και τα μικροατυχήματα, όπου θα είναι πρώτων πυλών. Η υγεία και η εργασία, θα είναι το φλέγον ζήτημα συζητήσεων. Ο σύντροφος και οι συνεργάτες σας, αναζητούν ένα ήρεμο κλίμα από εσάς· μην τους διαψεύσετε. Τώρα είναι η ώρα, να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας θέματα· κάντε τις ανάλογες κινήσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας, με την ορθόδρομη πλέον πορεία του Ερμή, δημιουργούνται για εσάς υπέρ σας, πολλές καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά με τις σκέψεις σας, στον οικογενειακό σας χώρο. Μην αποφασίζετε εν θερμώ και σκεφτείτε πολύ καλά προτού πράξετε τα δέοντα. Στα μέσα της εβδομάδας, θα πρέπει να προσέξετε λίγο παραπάνω, το κλίμα έντασης που δημιουργείτε, κυρίως στον συναισθηματικό σας τομέα. Η δυσαρμονική όψη Άρη-Ερμή, επικροτεί το γεγονός. Οι τομείς της υγείας και της εργασίας, θα σας απασχολήσουν άμεσα. Τονώστε τους, όσο πιο πολύ μπορείτε. Αυτές τις ημέρες, μην αμελείτε πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη· μείνετε δίπλα τους και δείξτε τους την συμπαράστασή σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, το κλίμα φτιάχνει με πολύ θετικό ρυθμό. Ο ορθόδρομος πλέον Ερμής, ευνοεί κάθε κίνησή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η εβδομάδα ξεκινά κάτω από την επιρροή της χθεσινής Σεληνιακής Έκλειψης και Πανσελήνου, αφού τα οικονομικά, αλλά και τα επαγγελματικά σας ζητήματα, σας απασχόλησαν έντονα και αυτό σας επηρέασε σημαντικά. Μην αγχώνεστε και τόσο, καθώς κάπου παρακάτω, τα πράγματα θα μπορούσαν να φτιάξουν κάπως καλύτερα. Ο σύντροφος και οι συνεργάτες σας, έχουν την ανάγκη σας· μείνετε δίπλα τους και διορθώστε τις καταστάσεις που προέκυψαν. Προς το τέλος της εβδομάδας, ο Ερμής γίνετε πλέον ορθόδρομος και έτσι τα πράγματα θα μπορούσαν να πάρουν έναν πιο ξεκάθαρο δρόμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η εβδομάδα ξεκινά κάπως αγχωτικά για τους περισσότερους από εσάς, αφού ο οικονομικός σας τομέας, θα είναι και το κύριο αντικείμενο συζήτησή σας. Μην αποφασίσετε να αναμιχθείτε σε καταστάσεις που θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν, ένα κλίμα σοβαρών εντάσεων. Δεν σας φταίει σε τίποτα το οικογενειακό σας περιβάλλον, να σας βλέπει σε τέτοια φάση. Στα μέσα της εβδομάδας, η δυσαρμονική όψη Άρη-Ερμή, τονώνει τέτοιου είδους καταστάσεις, γι’ αυτό αποφύγετέ τες, με κάθε τρόπο. Οι οικογένειά σας, έχει την ανάγκη σας· μην τους αμελείτε. Δείξτε το ενδιαφέρον σας και θα βρείτε την ανταπόκριση που επιθυμείτε. Πολλά πρόσωπα, είναι πρόθυμα να σας στηρίξουν. Εκμεταλλευτείτε τις ξαφνικές ευκαιρίες, που θα σας παρουσιαστούν. Ο ορθόδρομος Ερμής, επαναφέρει  θέματα σχέσεων προς επίλυση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η εβδομάδα ξεκινά κάπως ευχάριστα, αφού τα προσωπικά σας, θα είναι και το κύριο θέμα της ενασχόλησή σας. Η επιρροή της Πανσελήνου και Σεληνιακής Έκλειψης, είναι ακόμη κοντά σας, αφού εντάσεις και διαπληκτισμοί, κυριαρχούν σε δυνατό επίπεδο. Προσοχή ιδιαίτερη θα πρέπει να επιδείξετε στον τομέα της υγεία σας· μην αμελείτε τέτοιου είδους καταστάσεις και προσπαθήστε να ενισχύσετε- όσο μπορείτε- τον οργανισμό σας. Μετά τα μέσα τις εβδομάδας το κλίμα φτιάχνει, καθώς θα ακολουθήσουν «βαθιές» συζητήσεις, γύρω από τα ζητήματα που σας προβλημάτισαν το τελευταίο διάστημα. Τώρα υπάρχει η προοπτική, για την σταθεροποίηση σχέσεων. Ευνοϊκές οι ημέρες, επωφεληθείτε από αυτές. Η ορθόδρομη πλέον πορεία του Ερμή, προς το τέλος της εβδομάδας, σας δίνει θετικά μηνύματα, τόσο στον τομέα της υγείας, όσο και στον τομέα της εργασίας σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η εβδομάδα ξεκινά μέσα σε ένα κλίμα μυστικοπάθειας· προσοχή σε σοβαρές αποκαλύψεις που θα μπορούσαν να γίνουν, πιθανότατα από την δική σας άθελα κίνηση. Τα οικονομικά και συναισθηματικά σας ζητήματα, θα είναι και το κύριο ζήτημα ενασχόλησης. Πολλά από τα θέματά σας, θα μπορούσαν να ευνοηθούν. Προσπαθήστε να ασχοληθείτε λιγάκι με τις προσωπικές σας υποθέσεις, που τις έχετε αμελήσει λιγάκι παραπάνω το τελευταίο διάστημα.  Τα οικονομικά σας, σας απασχολούν πολύ έντονα το τελευταίο διάστημα. Προσπαθήστε να διευθετήσετε τα ζητήματά σας, ώστε να μην μεγεθυνθούν αργότερα. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή, προς το τέλος της εβδομάδας, σας δίνει κάτι θετικό, στον αισθηματικός σας τομέα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο