ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ (Από 24, έως και της 30 Αυγούστου)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, στο ξεκίνημα της εβδομάδας ίσως πιεστείτε στα προσωπικά σας ζητήματα, λόγω κυρίως της δυσαρμονίας μεταξύ Άρη-Κρόνου. Στην συνέχεια όμως, ίσως βρείτε σημαντικές λύσεις, σε ότι σας προβλημάτιζε εδώ και καιρό. Άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, βρίσκονται στο πλευρό σας και σας συμπαραστέκονται. Η ευνοϊκή όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα, τονώνει οικογενειακές και συναισθηματικές καταστάσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας, ένα επαγγελματικό σας θέμα, θα κυριέψει τις σκέψεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι λιγάκι δύστροπο, αφού καθυστερήσεις και εμπόδια, θα μπορούσαν τα ταράξουν την γαλήνη σας. Στην πορεία όμως το σκηνικό φτιάχνει, καθώς πολλά από τα προβλήματά σας, θα μπορούσαν να βρούνε επίλυση. Μείνετε προσγειωμένοι στις θέσεις και δεν θα βγείτε χαμένοι. Κάποιοι έχουν την ανάγκη, να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Ανοίξτε την καρδιά σας, σε έμπιστα-αγαπημένα πρόσωπα. Κινηθείτε μεθοδικά και σίγουρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η δυσαρμονική όψη μεταξύ Άρη-Κρόνου, που  σχηματίζεται στο ξεκίνημα της εβδομάδας, σας κρούει τον “κώδωνα του κινδύνου”, στον οικονομικό σας κυρίως τομέα. Δείξτε την ανάλογη προσοχή. Εν συνεχεία όμως, η κατάσταση διαφοροποιείται, καθώς τα οικογενειακά σας ζητήματα, βρίσκουν αναπάντεχα λύσεις. Θα γίνουν συζητήσεις που «καίνε» , γι’ αυτό θα πρέπει να χειριστείτε τις καταστάσεις, με αρκετή δόση προσοχής. Αυτές τις ημέρες θα προκύψουν κάποιες αναπάντεχες ευκαιρίες-σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο,-τις οποίες και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε καταλλήλως. Στο τέλος της εβδομάδας, κάτι αλλάζει σε οικονομικό κυρίως επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, κάτι θα σας δυσκολέψει την ζωή, κυρίως από το παρελθόν σας, ωστόσο θα είναι περαστικό. Στην συνέχεια όμως η ευνοϊκή όψη μεταξύ Ερμή-Ουρανού, μπορεί να σας «λύσει τα χέρια». Μείνετε προσγειωμένοι στα αισθηματικά σας και όλα θα πάνε καλά. Θετικές οι προοπτικές στον συναισθηματικό τομέα, ωστόσο δεν θα πρέπει να υπερβάλλετε. Αγαπημένα σας άτομα έχουν την ανάγκη σας, δείξτε το ενδιαφέρον που απαιτείτε και μην τους παραμελείτε.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα Λιονταράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας θα είναι λιγάκι δύσκολο, αφού η υγεία σας δεν είναι και στα καλύτερά της. Δείξτε την ανάλογη προσοχή. Στην συνέχεια όμως οι πρωτοποριακές σας σκέψεις, οδηγούν σε επιτυχία. Αν δεν παραμείνετε προσγειωμένοι, ίσως πέσετε στην παγίδα της παραπλάνησης. Η θετική όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σας προωθεί σημαντικές συναντήσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας αλλάζει το σκηνικό, κυρίως σε θέματα υγείας και εργασίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι κάπως επικίνδυνο, γι’ αυτό μείνετε αρκετά προσγειωμένοι στις θέσεις σας και προσπαθήστε να έρθετε κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Σκέψεις για καινούργιες καταστάσεις στην ζωή σας, βρίσκουν ανταπόκριση. Οι ημέρες είναι ιδανικές, για επαφές με αγαπημένα πρόσωπα. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα μπορούσατε να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η δυσαρμονική όψη Άρη-Κρόνου, δημιουργεί σκαμπανεβάσματα, σε επίπεδο κυρίως σχέσεων. Στην συνέχεια όμως τα πράγματα φτιάχνουν, καθώς θα μπορούσατε να βρείτε απρόσμενα τις λύσεις που επιθυμείτε. Νέες καταστάσεις στην ζωή σας, βρίσκουν ανταπόκριση. Αφροδίτη και Ποσειδώνας, γίνονται συνοδοιπόροι σας και προωθούν τα θέματά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, ζητήματα που σας απασχόλησαν εδώ και καιρό, όπως αυτά της οικογένειας, αλλά και της ακίνητης περιουσίας, θα  μπορούσαν να πάρουν μια πιο ευχάριστη τροπή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει να «παλεύετε» με δύσκολες καταστάσεις, ωστόσο χαλαρώστε γιατί τα πράγματα παρακάτω, αλλάζουν αναπάντεχα προς το καλύτερο. Μόνο που θα πρέπει να πατάτε γερά στην γη. Σίγουρα θα υπάρξουν έντονες στιγμές, διαμάχες, κλπ. Εσείς ωστόσο-όσο είναι το δυνατόν-αποφύγετε να εμπλακείτε σε τέτοιου είδους, αδιέξοδες καταστάσεις. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας, έχουν μεριμνήσετε για αρκετούς από εσάς. Σας φέρνουν στο δρόμο σας, συναισθηματικές απολαύσεις. Τώρα είναι η ώρα να έρθετε κοντά σε… αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η εβδομάδα ξεκινά κάπως “επικίνδυνα” για εσάς. Προσπαθήστε να προφυλαχθείτε από ότι είναι υπαρκτό και μπορεί να ταράξει τα ήρεμα νερά σας. Η θετική όμως όψη μεταξύ Ερμή-Ουρανού αλλάζει τα δεδομένα, καθώς  επανέρχεστε στις δικές σας αισιόδοξες απόψεις και τους ρυθμού σας, όπως εσείς γνωρίζετε καλύτερα. Προς το τέλος της εβδομάδας, ο έρωτας κυριεύει τις σκέψεις σας. Αφεθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένα οικονομικό ζήτημα θα σας απασχολήσει. Χαλαρώστε και όλα θα λυθούν, κατόπιν ωρίμου σκέψεως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας θα είναι κάπως δύστροπο, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Τα οικογενειακά και τα προσωπικά σας ζητήματα, σας απασχολούν έντονα το τελευταίο διάστημα. Στην συνέχεια όμως θα μπορούσαν να υπάρξουν απρόσμενες λύσεις, σε ότι κι αν σας απασχολεί. Προφυλάξτε τις σχέσεις σας, από κάθε είδους απειλή. Μια συνεργασία ή μια σχέση, θα κινηθεί με καλύτερες προοπτικές. Προς το τέλος της εβδομάδας, έρχονται στο προσκήνιο τα προσωπικά σας ζητήματα. Δώστε έμφαση σε αυτά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι άκρως επικίνδυνο, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, τόσο σε συναντήσεις που κάνετε, όσο και σε συζητήσεις που γίνονται με αγαπημένα σας πρόσωπα. Στην συνέχεια τα πράγματα διαφοροποιούνται, αφού ένα οικονομικό σας ζήτημα, παίρνει άλλη τροπή . Την προσοχή σας όμως, στα ψηλά γράμματα. Οι προσωπικές σας υποθέσεις, θα χρειαστούν το ενδιαφέρον σας. Προσοχή στις λεπτομέρειες που «κρύβονται». Ευτυχώς, τόσο η Αφροδίτη, όσο και ο Ποσειδώνας, «εργάζονται» θετικά για εσάς, τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο, όσο και σε εργασιακό. Το διάστημα αυτό, κινηθείτε προσγειωμένα, αλλά και μεθοδικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, θα σας προβληματίσει έντονα, ο οικονομικός σας τομέας. Δείξτε την ανάλογη προσοχή. Στην συνέχεια όμως, θα μπορούσαν να υπάρξουν απρόσμενα λύσεις, εκεί που δεν περιμένατε. Μείνετε προσγειωμένοι στις απόψεις σας και αρκετά ψύχραιμοι. Η θετική όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα σας φτιάξει το κέφι. Άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, είναι πρόθυμοι να ακούσουν την γνώμη σας. Τώρα είναι καιρός για σοβαρές αποφάσεις.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο