ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (Από τις 14, έως και τις 20 Σεπτεμβρίου 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά αρκετά δυναμικά, καθώς θέματα υγείας και εργασίας, θα σας απασχολήσουν έντονα.  Την προσοχή σας όμως, σε υπερβολές. Τώρα είναι καιρός, για να μπούνε τα πράγματα στην θέση τους. Οι νέες ευκαιρίες είναι πρώτων πυλών. Εκμεταλλευτείτε τες. Τα ζητήματά σας, τονίζονται πολύ αυτή την περίοδο. Πρέπει όμως να είστε αρκετά προσγειωμένοι.  Προς το τέλος της εβδομάδας, θα ασχοληθείτε με τα θέματα των οικονομικών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, η εβδομάδα ξεκινά αρκετά δυναμικά, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που σας προκύπτουν. Προσοχή όμως, στα απρόβλεπτα. Με την Νέα Σελήνη  στην φιλική σας Παρθένο, τα νέα ξεκινήματα θα ευνοηθούν απίστευτα. Η υγεία και η εργασία, θα σας απασχολήσουν έντονα. Δείξτε την ανάλογη προσοχή. Προς το τέλος της εβδομάδας, δεν θα λείπουν οι αντιπαραθέσεις. Προσπαθήστε να μην αναμιχθείτε σε αυτές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η εβδομάδα ξεκινά με την συμπαράσταση των δικών σας ανθρώπων, σε θέματα που σας απασχολούν. Τα οικονομικά σας, θα χρειαστούν την προσοχή σας. Η οικογένεια ή η ακίνητη περιουσία σας,  θα έχουν απεριόριστη τύχη. Με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο, θα ευνοηθούν τα νέα ξεκινήματα. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, θα είναι μαζί σας. Η υγεία και η εργασία σας, θα χρειαστούν τόνωση. Προς το τέλος της εβδομάδας,  θα βρείτε τις λύσεις που επιθυμείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια,  η εβδομάδα ξεκινά με τα θέματά σας, να… βγαίνουν «στην φόρα». Προσοχή, αν δεν θελήσετε να αποκαλυφθούν. Προσοχή και στην δυσαρμονική όψη που δημιουργείτε, μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού. Μην πέσετε στον πειρασμό, να αναμειχθείτε σε αντιπαραθέσεις με τρίτους. Οι λύσεις θα έρθουν από εκεί που δεν το περιμένατε, αφού η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, θα είναι ευεργετική για εσάς, αρκεί να είστε προσγειωμένοι. Τα οικογενειακά σας, θα σας απασχολήσουν. Οι σχέσεις έρχονται-προς το τέλος της εβδομάδας-, στο προσκήνιο.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η εβδομάδα ξεκινά θετικά για τους περισσότερους από εσάς, αφού η όψη Ήλιου-Πλούτωνα, συντελεί σε κάτι τέτοιο. Την προσοχή σας όμως, σε απρόβλεπτες καταστάσεις. Τα οικονομικά σας ζητήματα, θα χρειαστούν την προσοχή σας, αλλά παράλληλα εάν κάνετε τον σωστό καταμερισμό, θα ευνοηθούν πολλές καταστάσεις σε αυτό τον τομέα. Άτομα του στενού σας περίγυρου, σας συμπαραστέκονται. Μην αποφασίσετε να αναμιχθείτε σε διαμάχες. Τώρα η οικογένεια και η περιουσιακή σας κατάσταση, έρχονται στο προσκήνιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετά μυστικό τρόπο, γι’ αυτό διαφυλάξτε τα θέματά σας, από τα κακεντρεχή άτομα που σας περιτριγυρίζουν.  Άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, έχουν την ανάγκη σας. Δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείτε στο ζώδιό σας, φέρνει απίστευτη εύνοια, σε νέα ξεκινήματα. Οι περισσότερο ευνοημένοι, είστε εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Την προσοχή σας όμως, σε παραπλανήσεις. Μην αναμιχθείτε σε διαμάχες. Τα οικονομικά σας, θα σας απασχολήσουν. Η έμπνευσή σας, θα είναι στο έπακρον.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, τα οικογενειακά σας ζητήματα, θα ευνοηθούν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Την προσοχή σας όμως, σε αντιπαραθέσεις που προκύπτουν. Τώρα με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο, ευνοούνται οι νέες καταστάσεις, στην ζωή σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες. Τα προσωπικά σας ζητήματα, τυγχάνουν απίστευτης εύνοιας. Τα οικονομικά σας, θα σας ταλανίσουν την σκέψη σας. Μην τα παίρνετε όλα τόσο βαριά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά με την απίστευτη συμπαράσταση, των δικών σας ατόμων, προς το πρόσωπό σας.  Η κοινωνικότητά σας-αυτό το διάστημα- είναι ανεβασμένη, ωστόσο θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί. Τώρα μπορείτε να κάνετε νέα ξεκινήματα και στο εργασιακός σας κομμάτι. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά και κάντε τις εκκινήσεις σας που χρειάζονται. Χαλαρώστε και πάρτε τις σωστές αποφάσεις. Τώρα τα συναισθηματικά σας, έρχονται για να επιλυθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας, σας τονίζει το επαγγελματικό-οικονομικό κομμάτι της ζωής σας. Τώρα τα συναισθηματικά σας, παίρνουν έναν πιο θετικό χαρακτήρα. Την προσοχή σας, σε απρόβλεπτα γεγονότα. Οι κοινωνικότητά σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε αρκετά. Τώρα με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο, θα έχετε απίστευτη εύνοια, σε ότι καινούργιο κι αν προσπαθήσετε να ξεκινήσετε. Μείνετε προσγειωμένοι στον επαγγελματικό σας τομέα και όλα θα πάνε καλά. Την προσοχή σας, μην αναμιχθείτε σε αντιπαραθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η εβδομάδα ξεκινά με πολλές ευκαιρίες, αρκεί να είστε έτοιμοι να τις αποδεχτείτε. Την προσοχή σας, σε “δυσάρεστες” καταστάσεις, που ενδέχεται να προκύψουν. Μείνετε ψύχραιμοι και αρκετά προσγειωμένοι. Τώρα με την Νέα Σελήνη στην φιλική σας Παρθένο, ευνοούνται απίστευτα, τα νέα ξεκινήματα. Την προσοχή σας, σε παραπλανήσεις. Αυτό το διάστημα, το οικογενειακό σας περιβάλλον, σας ασκεί έντονη πίεση. Χαλαρώστε και μην τα παίρνετε όλα της μετρητής. Ο οραματισμός και η διαίσθησή σας, σας δείχνουν το σωστό δρόμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας, είναι αρκετά ευνοϊκό για εσάς, αφού τόσο ο επαγγελματικό σας τομέα, όσο και το συναισθηματικό σας κομμάτι, τυγχάνουν θετικής επιρροής. Μην προσπαθήσετε να αναμιχθείτε σε διαμάχες, με άτομα… που θα το μετανιώσετε στην πορεία. Τώρα με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο, τα νέα ξεκινήματα είναι πρώτων πυλών. Προσοχή  όμως, θα υπάρξουν κάποιες μικροκαθυστερήσεις, αλλά θα είναι περαστικές. Το επαγγελματικό και κοινωνικό σας ζήτημα, βαίνει αρκετά καλά.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου ψαράκια, στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν έντονα οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Τώρα θα προκύψουν κάποιες μικροκαθυστερήσεις, αλλά μην στενοχωρηθείτε, γιατί θα είναι παροδικές. Με την Νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο από εσάς την Παρθένο, έρχεσται «πιο κοντά» σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Τώρα ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα. Ο οικονομικός σας τομέας, θα γίνει το αντικείμενο συζήτησης, για τους περισσότερους από εσάς. Τώρα με τους κατάλληλους χειρισμούς, θα χρειαστεί να επιλύσετε τις «οικονομικές» σας καταστάσεις. Τα σχέδιά σας, θα ευνοηθούν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο