ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Συνελήφθη -χθες το βράδυ-από τις ελληνικές αρχές, ο πασίγνωστος τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης, στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες της εισαγγελίας, για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχής ναρκωτικών ουσιών, για ιδίαν χρήση.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ, ΈΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

Η αστυνομία σταμάτησε τον Νότη Σφακιανάκη, μετά τις 8 το βράδυ της Κυριακής, στον σταθμό μετρό στο ελληνικό, στο πλαίσιο των καθιερωμένων ελέγχων για τον Covid-19.

Ο Νότης Σφακιανάκης επέδειξε στις αρχές, το απαιτούμενο δικαιολογητικό μετακίνησης και την αστυνομική του ταυτότητα. Εντός του αυτοκινήτου του και ιδιαιτέρως δε στην θέση του συνοδηγού, υπήρχε ένα σακίδιο, όπου οι αρχές θέλησαν να ελέγξουν.

Έτσι κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε πως κατείχε 2 γραμμάρια κοκαΐνη και ένα όπλο(συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης).

Κατά την ερώτηση των αστυνομικών προς τον γνωστό τραγουδιστή, για το τι είναι όλα αυτά, απάντησε κατά λέξη: Είστε έμπειροι και καλοί στη δουλειά σας. Ξέρετε τι είναι!».

Ο τραγουδιστής, πέρασε το βράδυ του στα κρατητήρια, στο τμήμα της Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης και το πρωί οδηγήθηκε στα δικαστήρια, της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Μετά από 17 ώρες κράτηση, ο τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος, ενώ προηγουμένως πείρε προθεσμία από το αυτόφωρο, για να δικαστεί στις 2 Δεκεμβρίου.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση του κορυφαίου έλληνα τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη. Η κατηγορία της οπλοκατοχής, του απεδόθη για τυπικούς λόγους. Γιατί είχε λήξει η άδεια, νομίμου κατοχής, ενός μικρού όπλου διαμετρήματος 9 χιλιοστών, η οποία δεν είχε ανανεωθεί, λόγο του Κοροναϊού», τόνισε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του τραγουδιστή Αλέξης Κούγιας.

«Όσον αφορά την μικροποσότητα των ναρκωτικών, η οποία βρέθηκε αστο αυτοκίνητό του, ο κος Σφακιανάκης δήλωσε ότι, δεν ήταν δική του, δίδοντας πλήρης εξηγήσεις γι’ αυτήν», επεσήμανε ο δικηγόρος του.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο