ΤΕΛΙΚΟΣ“THE BACHELOR”: ΝΙΚΗΤΡΙΑ “ΣΤΕΦΘΗΚΕ” Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ, ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΟΥ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Η κοκκινομάλλα Νικολέτα Τσομπανίδου, αναδείχτηκε τελικά, ως η μεγάλη νικήτρια του “The Bachelor”  χθες το βράδυ, μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha Tv.

H 21χρονη από την Θεσσαλονίκη, κατάφερε τελικά να κατακτήσει την καρδιά του περιζήτητου εργένη Παναγιώτη Βασιλάκου, ανάμεσα σε πολλές κοπέλες, που συμμετείχαν στο reality του Alpha και τον διεκδικούσαν καθημερινά.

Το reality ξεκίνησε στην αρχή της σεζόν, έχοντας στο ενεργητικό του κατακτήσει, ποικίλα σχόλια.

Σε αυτό, συμμετείχαν πολλές όμορφες κοπέλες, που έμεναν σε μια πανέμορφη βίλα και διεκδικούσαν –κάθε φορά- σε κάθε «δοκιμασία» του reality, την καρδιά του Παναγιώτη.

Βόλτες σε πανέμορφες περιοχές, ατομικά και ομαδικά ραντεβού, συμμετοχή σε extreme  sports, απίστευτες ερωτικές συναντήσεις μεταξύ τους, προκειμένου ο περιζήτητος εργένης, να καταλάβει με ποια κοπέλα, θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του, ποια κοπέλα θα είναι το άλλο του μισό και ποια θα είναι αυτή- στην τελική- που θα κατακτήσει-με τον χαρακτήρα της- την καρδιά του.

Το reality κράτησε αρκετές ημέρες. Μέσα σε αυτούς τους μήνες, προβαλλόταν το reality στην TV, δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Κάθε εβδομάδα σχεδόν και ιδιαιτέρως δε, κάθε Παρασκευή πραγματοποιούνταν η «Τελετή Των Ρόδων», στην  οποία ο Παναγιώτης έδινε και από ένα τριαντάφυλλο, στην κάθε κοπέλα που του άρεσε εμφανισιακά , στην κάθε κοπέλα που του άρεσε ο χαρακτήρας της, αλλά και σε αυτήν που ήταν σωστή η συμπεριφορά της, απέναντί του. Αυτή που δεν του άρεσε-την συγκεκριμένη εβδομάδα- δεν της έδινε και το αναμενόμενο τριαντάφυλλο και έπειτα αποχωρούσε από το reality.

Έτσι, με τα λίγα και τα πολλά, φτάσαμε στην τελευταία ημέρα, επιλογής των κοριτσιών.

Στην Τελική δυάδα, έμεινα 2 πανέμορφες κοπέλες. Η Βίβιαν Παναγιωτοπούλου που σπουδάζει Βοηθός Φαρμακευτικής και η Νικολέτα Τσομπανίδου, που σπούδασε Τουριστικά και είναι Τσιρλίντερ.

Ο Παναγιώτης, προκειμένου να αποφασίσει ποια θα επιλέξει, έφερε σε επαφή τους γονείς του, με κάθε μια από τις δύο κοπέλες, ώστε να πάρει και την γνώμη τους, στο διάβημα που θα έκανε.

Και αφού ακολούθησαν ερωτήσεις «κρίσεως» των γονιών του, προς την κάθε υποψήφια «νύφη» τους, σύστησαν στο γιό τους-για την επιλογή του-, να ακολουθήσει την καρδιά του.

Προηγήθηκαν ωστόσο νωρίτερα -κατά το διάστημα προβολής του reality και συναντήσεις των γονιών των κοριτσιών, με τον υποψήφιο «γαμπρό».

Την τελευταία ημέρα, ο Παναγιώτης αποφάσισε να πάει βόλτα με τις 2 κοπέλες, στην Μάνη ,τον τόπο καταγωγής του και να περάσει όμορφες στιγμές με την κάθε μια κοπέλα ξεχωριστά.

Πρώτα βγήκε ερωτικό ραντεβού με την Βίβιαν και έπειτα με την Νικόλ.

Όλο αυτό το διάστημα, ο Παναγιώτης έβγαζε τα συμπεράσματά του. Τεστάριζε τις κοπέλες, ώστε να καταλάβει, ποια θα είναι αυτή που ήρθε για να μείνει μαζί του.

Έτσι, κατάλαβε πως η Νικόλ και μόνο, θα ήταν αυτή η κοπέλα, με την οποία έχει απόλυτη χημεία μαζί της και είναι αυτή που θα είναι το άλλο του μισό.

Τις κάλεσε λοιπόν και τις ανακοίνωσε το αποτέλεσμα.

Νικήτρια της καρδιά του, η κοκκινομάλλα Νικολέττα, απ’ την Θεσσαλονίκη.

Στην κοπέλα που τον κατέκτησε, της πέρασε το εκπληκτικό μονόπετρο και εκείνη έπεσε-συγκινημένη- στην αγκαλιά του.

Όλα είχαν ένα όμορφο Happy And.

Και έτσι οι δυο τους, ξεκίνησαν έναν ευχάριστο ερωτικό ταξίδι, βρίσκοντας ο ένας στον άλλο, το άλλο του μισό.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο