ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ JUST THE 2 OF US: ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ!!!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Μεγάλοι νικητές  του just the 2 of us, αναδείχθηκαν χθες στον τελικό του φαντασμαγορικού-μουσικοχορευτικού show του OPEN, η πασίγνωστη τραγουδίστρια Ζοζεφίν με τον Νάσο Παπαργυρόπουλου.

Ο ημιτελικός του λαμπερού show, προβλήθηκε ανήμερα τα Χριστούγεννα, από τον τηλεοπτικό σταθμό του OPEN, με παρουσιαστή τον μοναδικό Νίκο Κοκλώνη και ήταν Live. Ακολούθησε ο τελικός, ο οποίος προβλήθηκε επίσης ζωντανά, από το κανάλι, την επόμενη ημέρα του Σαββάτου στις 26 Δεκέμβρη.

Δίπλα στον εκπληκτικό παρουσιαστή, βρισκόντουσαν οι τέσσερις κριτές του φαντασμαγορικού show: Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Σταμάτης Φασουλής και Βίκυ Σταυροπούλου.

Στο τελικό του show, έμειναν τρία ζευγάρια, ύστερα από την καθιερωμένη ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Αυτά ήταν οι: Νάσος Παπαργυρόπουλος με τη Ζοζεφίν, ο Αναστάσιος Ράμμος με την Κατερίνα Ζαρίφη και ο Λευτέρης Πανταζής με τη Ζωή Δημητράκου.

Το ζευγάρι αποφάσισε να ερμηνεύσει στον μεγάλο τελικό, τα εξής εκπληκτικά τραγούδια: το «Δηλητήριο», το «The Phantom of the Opera» και το «Για να σε εκδικηθώ», αποθεώνοντάς τους, ο Νίκος Κοκλώνης, τους έλεγε συνέχεια, πως …έδωσαν το «ρεσιτάλ ερμηνείας» τους.

Με τα λίγα και τα πολλά, το τηλεοπτικό κοινό ανέδειξε ως πρώτο ζευγάρι του τελικού τους: Ζοζεφίν με τον Νάσο Παπαργυρόπουλου.

Η μεγάλη νίκη αφιερώθηκε στον φιλανθρωπικό στόχο του “J2US”, που φέτος ήταν για να στηρίξει την ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων), καθώς και το Γηροκομείο Πειραιώς.

ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ  ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΥ-Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ!

Στον ημιτελικό, ο πασίγνωστος τηλεπαρουσιαστής, είχε επίσημη καλεσμένη του, την Lady του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, Άντζελα Δημητρίου, τραγουδώντας τις πασίγνωστες επιτυχίες της. Την ίδια ημέρα, υποδέχτηκε και δεύτερο καλεσμένο: τον πασίγνωστο ερωτικό-τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη.

Ενώ στον τελικό-πέραν από την ανάδειξη  του πρώτου ζευγαριού-, ο Νίκος Κοκλώνης, επιφύλασσε σε όλους μας, μια έκπληξη. Για πρώτη φορά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, τραγούδησαν μαζί, οι Άννα Βίσση με την Δέσποινα Βανδή. Η αμηχανία της Δέσποινας στην σκηνή, δεν κρυβόταν. Ωστόσο ο «πάγος έσπασε», όταν η μία μεγάλη τραγουδίστρια-ερμηνεύτρια, τραγούδησε τις επιτυχίες της άλλης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο