ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ(Από 4-10 Ιανουαρίου 2021)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας απαιτεί προσοχή, κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Αυτές τις ημέρες, αποφύγετε να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις σας και να καταλήξετε σε κάτι. Με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο, τα οικονομικά σας, σας απασχολούν ολοένα και περισσότερο. Τώρα ένα ζήτημα υγείας και εργασίας, μπορεί να προχωρήσει. Μην αποφασίσετε να λάβετε τις αποφάσεις σας, εν θερμό. Αυτές τις ημέρες, μην αποφασίσετε να μιλήσετε σε άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, γιατί ίσως να παρεξηγηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, η αρχή της εβδομάδας, φαίνεται λιγάκι παραπλανητική, ωστόσο θα μπορούσατε να λάβετε σημαντικές ειδήσεις, τις οποίες και θα πρέπει να αξιοποιήσετε καταλλήλως. Η υγεία και η εργασία, τραβά το ενδιαφέρον σας. Κινηθείτε μεθοδικά και προσγειωμένα, σε ότι κι αν επιχειρήσετε. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, θα τονώσει τον επαγγελματικό σας τομέα. Η Αφροδίτη πάλι απ’ τον Αιγόκερω, θα φέρει την ερωτική εύνοια που επιθυμείτε. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα πρέπει να προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, θα σας απασχολήσουν έντονα, ζητήματα οικογένειας και ακίνητης περιουσίας. Προσπαθήστε να βρείτε τις λύσεις σας. Τώρα τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, σας χρειάζονται. Δείξτε το ενδιαφέρον σας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε στους τομείς, οικονομικών, υγείας και εργασίας. Με την είσοδο όμως της Αφροδίτης στον Υδροχόο, τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αισθητά. Ο Ερμής από τον Υδροχόο, θα ανοίξει τους ορίζοντές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η εβδομάδα ξεκινά αρκετά επικοινωνιακά, για τους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδιακού. Αυτές τις ημέρες, θα πρέπει να αξιοποιήστε τις πληροφορίες που θα λάβετε. Τώρα με την αποχώρηση του Άρη από τον Κριό, θα επιλυθούν πολλές παρεξηγήσεις, που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο,  θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα. Η Αφροδίτη όμως απ’ τον Αιγόκερω, θα βελτιώσει τις σχέσεις, με το πολύ στενό σας περιβάλλον. Προς το τέλος της εβδομάδας, αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις που «καίνε».

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, θα σας απασχολήσουν έντονα ζητήματα υγείας και εργασίας. Δείξτε την ανάλογη προσοχή. Οι ειδήσεις που θα λάβετε αυτές τις ημέρες, θα έχουν άλλου είδους βαρύτητα.  Με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο, αισθάνεστε πολύ δυνατοί, ωστόσο μην αποφασίσετε να αναμιχθείτε σε καυγάδες, γιατί δεν θα σας βγούνε σε καλό. Ο Ερμής στον Υδροχόο, επηρεάζει τις σχέσεις, με τους γύρω σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, είτε θα πετύχετε τους στόχους σας και αυτό θα σας χαροποιήσει ποικιλοτρόπως, είτε θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ οι υποθέσεις σας, γι’ αυτό μην ρισκάρετε και τόσο, κρατήστε τη μέση κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, στο ξεκίνημα τις εβδομάδας, θα υπάρξουν κάποια θετικά γεγονότα, αρκεί να τα αξιοποιήσετε. Τώρα είναι καιρός για… σοβαρές αποφάσεις! Αυτές τις ημέρες, νέα σχέδια έρχονται στο προσκήνιο. Αξιοποιήστε τα. Ο Άρης στον Ταύρο, θα είναι συνοδοιπόρος σας, σε αυτές τις καταστάσεις. Κάποια πρόσωπα που σας συμπαθούν, θα σας εκμυστηρευτούν κάποιες κουβέντες, τις οποίες και θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψην, καθώς θα σας βοηθήσουν απίστευτα. Προς το τέλος της εβδομάδας, αποφύγετε να μιλήσετε… για σοβαρά θέματα. Ελλοχεύει ο κίνδυνος παρεξηγήσεων. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, σας τονώνει την ερωτική σας φλόγα.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, φαίνεστε αρκετά αισιόδοξοι και αυτό σας χαροποιεί ιδιαιτέρως. Νέα επαγγελματικά σχέδια, έρχονται στο προσκήνιο. Ίσως όμως να χρειαστείτε να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις και να ζυγίσετε τις καταστάσεις, όπως εσείς γνωρίζετε καλύτερα. Προσέξτε μην αναμιχθείτε σε διαμάχες. Η αποχώρηση του Άρη από τον Κριό(απέναντι ζώδιο), καθώς και η είσοδος της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω, θα βελτιώσει αισθητά τις σχέσεις σας. Ο Ερμής ωστόσο απ’ τον Υδροχόο, σας φέρνει σε επικοινωνία με τους μικρότερους ηλικιακά ανθρώπους, με τους οποίους συνυπάρχετε. Προς το τέλος της εβδομάδας, πάρτε σημαντικές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, το ξεκίνημα της εβδομάδας ευνοεί τον επαγγελματικό σας τομέα. Η υγεία σας-παρόλα αυτά- θα χρειαστεί την προσοχή σας. Τώρα είναι η ώρα, για λήψη σοβαρών αποφάσεων. Αξιοποιήστε τις ειδήσεις που θα λάβετε, στο έπακρον. Αυτές τις ημέρες, αποφύγετε να αναμιχθείτε σε καταστάσεις, που θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν μικροεντάσεις. Σίγουρα, σε αυτό θα παίξει τον ρόλο του και ο Άρης, που εισήλθε στον Ταύρο, ένα ζώδιο που βρίσκεται απέναντι από εσάς. Προς το τέλος τις εβδομάδας, προσέξτε τον τρόπο με τον οποίοι χειρίζεστε τον λόγο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας, χρειάζεται προσοχή. Κινηθείτε με μεθοδικότητα και να είστε αρκετά προσγειωμένοι, σε ότι κι αν κάνετε. Άτομα που σας συμπαθούν, θα σας στηρίξουν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο, σας βοηθά να εισχωρήσετε σε νέες καταστάσεις, στην ζωή σας. Αξιοποιήστε τα γεγονότα που προκύπτουν. Ο Ερμής απ’ την άλλη στον Υδροχόο, φέρνει έμπνευση και νέες σκέψεις. Προς το τέλος της εβδομάδας, προκύπτουν κάποια μικροεμπόδια στην επικοινωνία. Ίσως κληθείτε να λάβετε σοβαρές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Ίσως θα χρειαστεί να προσέξετε και τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, γιατί θα δημιουργηθούν πολλές παρεξηγήσεις. Ο επαγγελματικός σας τομέας, θα σας απασχολήσει άμεσα.  Ίσως κρύβονται κάποιες εξαπατήσεις, τις οποίες θα κληθείτε να ανακαλύψετε. Τώρα ο οικονομικός σας τομέας, θα γίνει το κύριο αντικείμενο των συζητήσεών σας. Ο Άρης αποχωρεί από τον Κριό. Τώρα θα νοιώσετε πιο χαλαροί. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, θα σας ανεβάσει την ερωτική σας διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, στο ξεκίνημα της εβδομάδα, θα πραγματοποιήσετε κάποιες «μυστικές επαφές», τις οποίες και θα πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως, αν δεν θελήσετε να αποκαλυφθούν. Τώρα είναι καιρός, για να καταστρώσετε καινούργια σχέδια. Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο, επηρεάζει τις οικογενειακές σας υποθέσεις. Δείξτε την ανάλογη προσοχή. Η είσοδος όμως του Ερμή στο ζώδιό σας, σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και αυτό ευχαριστεί τους γύρω σας. Αυτές τις ημέρες, μην αναμιχθείτε σε καταστάσεις, που μόνο εντάσεις θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα λάβετε σημαντικές ειδήσεις. Αξιοποιήστε τες.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με τα πόδια σας να μην πατούν και τόσο στην γη. Μείνετε προσγειωμένοι. Τώρα έρχονται σε εσάς, σημαντικές ειδήσεις, τις οποίες και θα πρέπει να αξιοποιήσετε. Τα οικονομικά σας, θα μπορούσαν να πάρουν μια ευχάριστη τροπή.  Μπείτε στ τρυπάκι αυτής της ιδέας, ώστε να ανακαλύψετε καινούργιες πηγές εσόδων.  Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο, θα δημιουργήσει ορισμένες μικροπαρεξηγησούλες. Αποφύγετέ τες, με κάθε τρόπο. Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο, θα φέρει στο προσκήνιο οικογενειακές καταστάσεις. Δείξτε την ανάλογη προσοχή. Η Αφροδίτη απ’ τον Αιγόκερω, θα φέρει κοντά σας, τα φιλικά σας πρόσωπα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο