ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ 5ΧΡΟΝΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΠΑΝΑ!!!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Χειροπέδες πέρασαν σε ένα 5χρονο αγόρι από τις ΗΠΑ, δύο αστυνομικοί της πολιτείας Μέριλαντ, όταν διαπίστωσαν πως το μικρό αγόρι έκανε κοπάνα από το σχολείο του.

Το περιστατικό έγινε τον περασμένο Γενάρη του 2020, ωστόσο το γεγονός ήρθε στο φως, προχθές την Παρασκευή, ύστερα από βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, από την αστυνομία της κομητείας Μοντγκόμερι.

ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ, Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΜΕ ΤΟΝ 5ΧΡΟΝΟ!

-“Άκουσέ με. Πόσο χρονών είσαι;” ρωτά το αγόρι ένας εκ των δυο αστυνομικών.

-“Πέντε”, απαντά το παιδί. “Πέντε;

-Νιώθεις ότι μπορείς να παίρνεις αποφάσεις μόνος σου;” ρώτησε ο αστυνομικός. “Νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις;”

Το παιδί αναστατώνεται και λίγο μετ’ έπειτα άρχισε να κλαίει και να φωνάζει. Η αστυνομία οδήγησε το αγόρι στο πίσω μέρος του περιπολικού αυτοκινήτου και οι φωνές συνεχίστηκαν να ακούγονται.

-“Καλύτερα να σταματήσεις”, είπαν οι αστυνομικοί στο αγόρι. Τότε οι αστυνομικοί χαρακτήρισαν το παιδί ότι είναι “κακό” και ότι πρέπει να ξυλοκοπηθεί.

-“Σε χτυπάει η μαμά σου; Σε χτυπάει η μαμά σου; Θα σε χτυπήσει σήμερα”, ακούγεται να λέει ένας από τους αστυνομικούς, που το περικύκλωσαν.

Όταν το αγόρι δεν σταμάτησε να κλαίει, ένας αστυνομικός φώναζε συνεχώς, μόλις λίγα εκατοστά από το πρόσωπό του. Αργότερα, μετά τη συνάντηση του παιδιού με τη μητέρα του, ένας αστυνομικός έβγαλε ένα ζευγάρι χειροπέδες και τις τοποθέτησε στους καρπούς του μικρού αγοριού.

-“Ξέρεις σε τι χρησιμεύουν; Αυτά είναι για άτομα που δεν θέλουν να ακούσουν και δεν ξέρουν πώς να συμπεριφερθούν”, είπε ο αστυνομικός στο αγόρι.

Μετά και άσχημα γεγονότα που συνέβησαν στο παιδί της, η μητέρα αποφάσισε να υποβάλει αγωγή-ζητώντας αποζημίωση, λόγω των ψυχολογικών τραυμάτων, που δημιουργήθηκαν στον μικρό-κατά της κομητείας του Μοντγκόμερι, των δημόσιων σχολείων του Μοντγκόμερι και της αστυνομίας της κομητείας.

Οι δύο αστυνομικοί-ύστερα από τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν-τέθηκαν εν ενεργεία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο