ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΟΙ ΚΑΔΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!-ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Στη χρήση των πολιτών της Θεσσαλονίκης, δίνονται από αύριο 1η Απριλίου, οι πρώτοι υπόγειοι κάδοι, που τοποθετήθηκαν από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του ιστορικού κέντρου.

«Η τοποθέτηση νέων υπόγειων κάδων σε όλη την πόλη, αρχής γενομένης από το κέντρο, αποτελεί ένα αποφασιστικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Είναι ένα βήμα που ομορφαίνει το αστικό περιβάλλον, τις γειτονιές και ταυτόχρονα αναβαθμίζει τις δυνατότητες αποκομιδής απορριμμάτων. Για να καταφέρουμε να γυρίσουμε σελίδα και να κάνουμε τη Θεσσαλονίκη μια πόλη με υψηλό βιοτικό επίπεδο, πόλη καθαρή, περιβαλλοντικά βιώσιμη, αισθητικά και λειτουργικά αναβαθμισμένη, πρέπει όλοι μαζί να φροντίσουμε τον δημόσιο χώρο και να σεβαστούμε τον αστικό εξοπλισμό. Είναι δική μας περιουσία, δική μας υπόθεση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Από αύριο, τίθενται σε λειτουργία, οι πρώτοι 9 κάδοι, που έχουν τοποθετηθεί στην πλατεία Φαναριωτών, με τα εξής σημεία: Δημητρίου Γούναρη 2, Δημητρίου Γούναρη 6, Στρατηγού Καλλάρη 6 και Στρατηγού Καλλάρη και Λ. Νίκης γωνία.

Επίσης τοποθετήθηκαν και στις: Καρόλου Ντηλ, στην Ερμού, στην Αριστοτέλους, στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας και στην Αλεξάνδρου Σβώλου και θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα ανάλογες παρεμβάσεις στα Λαδάδικα, στην πλατεία Χρηματιστηρίου και στην πλατεία Άθωνος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο