ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΚΟΖΑΝΗ!-ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΧΝΗ!-ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη, μεταβαίνουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας και ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, αντίστοιχα, ύστερα από τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν, από την αναστολή επαναλειτουργίας του λιανεμπορίου.

Τα ανώτατα Υπουργικά κλιμάκια, επρόκειτο να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τις αυτοδιοικητικές αρχές των περιοχών, αλλά και εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, που συνεδρίασε χθες-εκτάκτως-έστειλε στον Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ανάλογη επιστολή-διαμαρτυρίας, ζητώντας την ανάκληση της απόφασης, για την αναστολή ανοίγματος του λιανεμπορίου.

Οι επιχειρηματίες ωστόσο της Πολίχνης, έχουν την πρόθεση να ανεβάσουν τα ρολά των επιχειρήσεών τους, γιατί-όπως πιστεύουν-η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου.

Στην Πάτρα, επίσης οι επιχειρηματίες σχεδιάζουν το συμβολικό άνοιγμα των καταστημάτων  τους, χωρίς ωστόσο την παρουσία των υπαλλήλων τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο