ΤΑΞΙΔΙ-ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΣΕ ΜΕΤΣΟΒΟ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ

ΓΡΑΦΕΙ: ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Περνώντας από το Μέτσοβο κάναμε μια στάση ξεκούρασης από τις ατελείωτες ώρες της διαδρομής μας κατευθυνόμενοι προς Ηγουμενίτσα. Ο τελικός μας προορισμός το νησί της πολυτραγουδισμένης Κέρκυρας. Θαυμάζοντας την πετρωτή πηγή, με το καθάριο δροσερό νερό να αναβλύζει, μέσα από τα έγκατα της γης. Παρ’ ότι μέρα καλοκαιρινή η θερμοκρασία αρκετά χαμηλή. Η δροσιά που επικρατούσε, σου ξυπνούσε ατελείωτα συναισθήματα ευεξίας.

Φτάνουμε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Ταξιδέψαμε με το πλοίο “Παντοκράτορας”. Περιμέναμε πως και πως να έρθει η ώρα που θα φτάναμε στο λιμάνι της Κέρκυρας. Ένα ταξίδι μοναδικής εμπειρίας. 

Το όνειρό μας έγινε πραγματικότητα. Βρισκόμαστε πλέον στην φημισμένη Κέρκυρα. Η γενέτειρα της αξέχαστης ηθοποιού Ρένας Βλαχοπούλου. Ένα σημείο συνάντησης των ερωτευμένων ζευγαριών. Θαυμάζουμε τις ομορφιές της με τα υπέροχα τοπία της.

Υπέροχα δέντρα σου προσφέρουν το οξυγόνο που χρειάζεσαι κατά την διάρκεια μιας ζεστής ημέρας. Περιπλανιέσαι στην πόλη του νησιού και διαπιστώνεις ότι δεν υπάρχει καλύτερο νησί από αυτό.

Το υπέροχο σιντριβάνι που σε κάνει να ονειρεύεσαι, ταξιδεύοντας στον παράδεισο. Κατευθυνόμαστε στα χωριουδάκια της Κέρκυρας για να γνωρίσουμε και άλλες πανέμορφες γωνιές του νησιού.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο