VOUCHER 200ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ Η…ΈΚΔΟΣΗ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Από χθες ξεκίνησαν να εκδίδονται, σταδιακά τα κουπόνια-του προγράμματος “Voucher των 200€ για μαθητές & φοιτητές” του Υπουργείου Παιδείας- για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού, της επιλογής των δικαιούχων, από τον προμηθευτή της επιλογής τους.

Δικαιούχοι του προγράμματος θα είναι οικογένειες με ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα έως 6.000 ευρώ. Οι οικογένειες με περισσότερα από ένα ωφελούμενα τέκνα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν έως και τρεις επιταγές για την αγορά μίας μοναδικής συσκευής, εφόσον το επιθυμούν.

Τα vouchers είναι αξίας 200 ευρώ, για κάθε εξαρτώμενο τέκνο ηλικίας από 4 έως 24 ετών, το οποίο φοιτά σε δημόσια εκπαιδευτική δομή στην Ελλάδα.

Έτσι οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις επιταγές, είτε για την κάλυψη του συνολικού κόστους του εξοπλισμού της επιλογής τους, είτε για την κάλυψη μέρους του συνολικού κόστους, εφόσον αυτό ξεπερνά την αξία των διαθέσιμων επιταγών.

Τα εν λόγω κουπόνια, θα έχουν χρονική ισχύ, έως και τις 30 Ιουλίου 2021 και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πραγματοποιούν τις αιτήσεις τους, ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας https://beneficiary.digital-access.gov.gr.

Σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου παιδείας,  αριθμός των αιτήσεων έφτασε μέχρι και τους 335.814 δικαιούχους, ηλικιών από 4ρων, έως και 24ρων ετών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο