ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΩΝ COVID,ΞΕΒΡΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Εκατοντάδες πτώματα ασθενών covid-19, “ξεβράστηκαν” στο ρέμα του ποταμού Γάγγη της Ινδίας, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της κυβέρνησης του κρατιδίου.

Σημειώνεται ότι, η χώρα είναι αντιμέτωπη με το σφοδρότερο κύμα της πανδημίας του covid.

Σύμφωνα με τους Ινδουϊστές, ο ποταμός Γάγγη θεωρείται από αυτούς ιερός.

Οι τα της κυβέρνησης στελέχη, παραδέχονται πως εφαρμόζονται επικίνδυνες πρακτικές, που οφείλονται στη φτώχεια και τον φόβο της ασθένειας.

“Η κυβέρνηση διαθέτει πληροφορίες ότι τα πτώματα όσων υποκύπτουν στην covid-19 ή οποιαδήποτε άλλη ασθένεια ρίχνονται σε ποταμούς, αντί να ταφούν με τον σωστό τρόπο. Ως αποτέλεσμα της πρακτικής αυτής, πτώματα έχουν εντοπιστεί σε ποταμούς σε πολλές περιοχές”, τόνισε σε επίσημη σε επιστολή του-ο ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος Μανόζ Κούμαρ Σινγκ-προς τους επικεφαλής των περιφερειών της Ουτάρ Πραντές.

Άλλες πηγές ωστόσο αναφέρουν, πως στις νεκροψίες που πραγματοποιήθηκαν σε τέσσερα-πέντε πτώματα στην Περιφέρεια Γκαζιπούρ, δεν εντοπίστηκαν ίχνη Covid της ασθένειας.

Η Ινδία ανακοινώνει επισήμως περίπου 4.000 θανάτους από covid-19 κάθε ημέρα εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, όμως υγειονομικοί προειδοποιούν ότι ο πραγματικός αριθμός είναι πιθανόν πολύ μεγαλύτερος καθώς δεν διενεργούνται αρκετά διαγνωστικά τεστ στις περιοχές της υπαίθρου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο