ΕΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΤΑ SELF TESTS ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ & ΤΑ ΔΥΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩ ΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

«Μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι οι μαθητές θα μπορούν να προμηθευτούν και τα δύο self tests, που θα χρειαστούν για τις πανελλαδικές εξετάσεις», υπογράμμισε χαρακτηριστικά- σε δήλωσή της στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA-η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, προκειμένου να ενημερώσει-εγκαίρως-τους ενδιαφερόμενους-συμμετέχοντες των φετινών Πανελληνίων Εξετάσεων.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις αλλαγές που προορίζονται για τα μηχανογραφικά, τον αριθμό των εισακτέων στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, καθώς και στα δύο μηχανογραφικά, που καλούνται να συμπληρώσουν οι υποψήφιοι, ένα για την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο και ένα για την εγγραφή τους σε Δημόσιο ΙΕΚ.

«Κάθε χρονιά που περνάει και εγγράφονται νέοι με βαθμό 1-2 στα 20 τους έχουμε εγκλωβίσει. Εμείς δεν θέλουμε κάτι τέτοιο, θέλουμε να τους δώσουμε διεξόδους, λύσεις και δουλειές. Δύο δρόμοι: Πανεπιστήμιο ή κατάρτιση», ανέφερε η Υπουργός.

«Δεν υπάρχει καμία συζήτηση για Αύγουστο. Όταν έχουμε τις τελικές αποφάσεις θα τις ανακοινώσουμε, όμως προτεραιότητά μας είναι το κλείσιμο της φετινής χρονιάς, που είναι 25 Ιουνίου για τα δημοτικά και 11 Ιουνίου για γυμνάσια και λύκεια», πρόσθεσε λίγο αργότερα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο