ΕΠΙΔΕΙΞΗ DIOR –ΜΕ ΑΝΑΜΜΕΝΟΥΣ ΠΥΡΣΟΥΣ-ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ!-ΟΙ ΛΑΜΠΕΡΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Ξεκίνησε η παρουσίαση του ντεφιλέ, του γαλλικού οίκου Dior, σήμερα στο Καλλιμάρμαρο, προβάλλοντας τις μοναδικές του δημιουργίες, μέσα από την παρουσίαση της νέας συλλογής του, υπό την ονομασία Cruise2022.

«Το να επανέρχεσαι σε αυτή τη σημαντική αναφορά της μητέρας – θεάς γίνεται και προκειμένου να στρέψουμε τους προβολείς στις ρίζες των γυναικών μέσα στον κόσμο. Επίσης, είναι για εμένα σημαντικό πως όλη αυτή η έννοια της μυθολογίας αυτών των γυναικών, προσεγγίζει ιδιαίτερα την ιδέα του αργαλειού, ο οποίος είναι από τις πρώτες δεξιοτεχνίες της ανθρωπότητας», δήλωσε η Καλλιτεχνική Διευθύντρια Dior, Μαρία Γκράτσια Κιουρί.

Αναμμένοι πυρσοί, φανταστικά αέρινα φορέματα, σε συνδυασμό με «σύγχρονους» χιτώνες, κολάν εμπριμέ και εξαιρετικές παντελόνες, επισφράγισαν τις λεπτομέρειες της παρουσίασης.

Μοναδικό τόνο, στη φαντασμαγορική παρουσίαση, έδωσε η εξαιρετική παρουσία και αισθαντική φωνή της Ιωάννας Γκίκα, που κατέπληξε το Παναθηναϊκό Στάδιο. Ακολούθησε η Ροζάνα Γεωργίου, ξεκινώντας την επίσημη πασαρέλα της, με την ακολουθία των μοντέλων του πασίγνωστου οίκου Dior.

Λευκό και μπλε, τα κύρια χρώματα των ρούχων παρουσίασης, υψηλής ραπτικής, υπενθυμίζοντας-σε όλους μας- τα 200χρόνια, απ’ την Ελληνική Ανεξαρτησία, την Αρχαία Ελλάδα, τον πολιτισμό μας και την περηφάνια μας, τα απαραίτητα χαρακτηριστικά στοιχεία ανάδειξης, που μένουν ανεξίτηλα και χαραγμένα στις μνήμες μας.

Στο φαντασμαγορικό show παρουσίασης, παρευρέθηκε γνωστά πρόσωπα της  show biz.Ανάμεσά τους και η μοναδική Άννα Βίσση, που δήλωσε τα εξής: «Νομίζω ότι η Ελλάδα είναι από τα πιο όμορφα μέρη στον κόσμο και καλά κάνουν κι έρχονται και ζητάνε να αναδειχθούν και οι ίδιοι μέσα από την Ελλάδα»,

Επόμενη θρυλική παρουσία, η πασίγνωστη γαλλίδα ηθοποιός Κατρίν Ντενέβ, η ηθοποιός Άνια Τέιλορ-Τζόι, το διεθνούς φήμης μοντέλο Κάρα Ντελεβίνι, αλλά και ο 33χρονος γιος της Καρολίνας του Μονακό Πιερ Κασιράγκι και η σύζυγός του Μπεατρίς Μπορομέο.

Από τον χώρο της πολιτκής, παρευρέθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, η σύζυγος του Πρωθυπουργού της χώρας, Μαρέβα Μητσοτάκη, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η Γιάννα Αγγελοπούλου και άλλοι πολλοί γνωστοί.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο