ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR,ΓΙΑ ΤΟΝ “ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ” ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ?-Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

«Τον Τριαντάφυλλο τον αγαπώ πάρα πολύ, μιλήσαμε κιόλας μέσω Instagram. Του ζητώ δημόσια συγγνώμη αν έκανα κάτι που τον πείραξε και τον στενοχώρησε. Θεωρώ ότι έκανα κάτι που τον πείραξε, αλλά ήταν σε μορφή σάτιρας. Ήταν ένα αστείο. Ίσως τον πείραξε και το καταλαβαίνω και του ζητώ συγγνώμη», τόνισε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, παίκτης του φετινού Survivor,κατά την διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε-σήμερα το μεσημέρι- στο “Love It”.

Φήμες που τον ήθελαν να έχει αισθητική επέμβαση στο σώμα του, άρχισαν αν επιβεβαιώνονται, ύστερα και από την αναλυτική απάντηση που έδωσε, για το πολυσυζητημένο ζήτημα.

«Ο τρόπος ζωής μου είναι να γυμνάζομαι. Το σώμα μου ήταν μια χαρά και πριν κάνω την επέμβαση».

«Την επέμβαση την έκανα ένα μήνα πριν μπω στο παιχνίδι. Ήταν μιας μορφής λιποαναρρόφησης που σου καθαρίζει τα six pack. Πολλοί διάσημοι έχουν κάνει την ίδια επέμβαση. Σου τονίζει λίγο παραπάνω τη γράμμωση, τίποτα άλλο. Απλά δεν είχα τον χρόνο να αναρρώσω».

«Μου είχε πει ο γιατρός μου, ότι δε γίνεται να πάω με τίποτα στο Survivor. Έγινε μια πρόταση, το έμαθα και μπήκα τρεις μέρες πριν. Πόναγα πάρα πολύ μέσα στο παιχνίδι». «Ένιωθα όλη την κοιλιακή μου χώρα να είναι σφιχτή. Πόναγα πραγματικά. Έλεγα γιατί βασανίζομαι. Μου έλεγαν οι γνωστοί μου πως θα φύγω σε μια βδομάδα», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, στα όσα του «προσάπτουν».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο