ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΠΟΙΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ… ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ?

ΆΡΘΡΟ ΓΝΩΜΗΣ

ΓΡΑΦΕΙ:Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Σίγουρα μόνο μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση, δεν αρκεί από μόνη της, αφού το μυαλό μας μπορεί να σαγηνεύσει και ο εσωτερικός-παράλληλα-κόσμος ενός άνδρα. Το μόνο βέβαιο είναι να πληροί τις προδιαγραφές μας και όλα τα’ άλλα είναι να’ χαμε να λέγαμε…..

Απ’ την μία βλέπεις τα γυμνασμένα γραμμωμένα κορμιά, με ωραίο καλοσχηματισμένο πρόσωπο, να προτάσσονται και να διαφημίζουν το κάλλος τους και απ’ την άλλη τα αγύμναστα σώματα, τα λεγόμενα χύμα, λες και δεν σέβονται ούτε τον εαυτό τους και τρώνε, σαν να μη υπάρχει αύριο. Έλεος!!!

Απ’ την μια βλέπεις έναν γλυκό-ευγενικό χαρακτήρα-που παρά είναι γλυκός-ο κοινός λαπάς- ή έναν ψυχρό που το παίζει σκληρός, τύπου διατάζουμε και αποφασίζουμε-λες και είμαστε στην εποχή του πολέμου και παρουσιάζεται αδιάφορος συνάμα, για να προσελκύσει κάθε γυναικεία ύπαρξη και από την άλλη βλέπεις μια ενδιάμεση κατάσταση χαρακτήρα, την λεγόμενη προσποιητή κατάσταση, που τον βλέπεις και σκληρό και ευαίσθητο, με πολλά σκαμπανεβάσματα στην διάθεσή του και να τα έχεις παίξει φιλενάδα, να μην ξέρεις πραγματικά τι να επιλέξεις…. και στην τελική, τι είναι αυτό που αξίζει να έχεις στην ζωή σου και τελικά τι πραγματικά σου ταιριάζει.

Αυτό που σίγουρα σε ενδιαφέρει, είναι να σου ελκύει το ερωτικό ενδιαφέρον, που σημαίνει, απ’ την μια να μην έχει την απόλυτη ομορφιά, αλλά να βγάζει παράλληλα ένα sexapil μοναδικό και από την άλλη να είναι πανέξυπνος χαρακτήρας και γενικά αυτός που σέβεται πάνω απ’ όλα την γυναικεία ύπαρξη και φυσικά είναι large άνθρωπος.

Αυτός κυρίως που δεν την σνομπάρει, δεν προσπαθεί να την μειώσει, δεν προσποιείται, είναι αληθινός στην έκφραση των συναισθημάτων του, σέβεται την γυναίκα, την τιμά, δεν κάνει παράλληλες σχέσεις, είναι large χαρακτήρας, την  βγάζει έξω για να διασκεδάσουν, ενδιαφέρεται γι’ αυτήν. Δεν είναι-σε καμία περίπτωση-τσιγκούνης, να μετράει τα λεφτά του, ενώ έχει πολλά, φοβάται μήπως τα χάσει…. Ξεχνάει πως… Μια Ζωή Την Έχουμε, αλλά αυτός κορίτσια είναι παλαιών αρχών και μόλις τον εντοπίσουμε, φεύγουμε μακριά!

Σίγουρα θέλουμε αυτόν που θα μας κάνει πολλά δωράκια, θα τα εννοεί και σε καμία περίπτωση δεν τα δεχόμαστε, αν τον εντοπίσουμε όλοι θα συζήτησει αντάλλαγμα.

Αυτόν που είναι παράλληλα υποστηρικτικός και σε καμία περίπτωση να είναι ανταγωνιστικός, βγάζοντας μια ανεπίτρεπτη παθολογική ζήλεια. Αυτός μάλιστα χρήζει ψυχιατρικής υποστήριξης, όποτε, προσέχουμε για να έχουμε… Θα ζηλεύει τόσο, όσο…. Αλλιώς κορίτσια, πάμε γι’ άλλα και πολύ καλύτερα….

Αυτόν που έχει απαρχαιωμένες απόψεις και συμπεριφορές. Αυτόν που θα αφήνει την κοπέλα του, να φοράει ότι εκείνη επιθυμεί και δεν θα την κάνει-σε καμία- περίπτωση-υποχείριό του, επιλέγοντας αυτός, το ντύσιμο της κοπέλας του, φοβούμενος μήπως την κοιτάξει κάποιος άλλος. Άντε Γεια!…. για να μην ξεχνιόμαστε κορίτσια.

Σίγουρα φίλες μου, θέλουμε αυτόν που είναι Άνδρας με Ά κεφαλαίο, δεν το παίζει ότι είναι κάποιος, αγαπά και σέβεται την κοπέλα του, προσφέρει τα πάντα γι’ αυτήν, είναι μοντέρνος χαρακτήρας με μοντέρνες-πρωτοποριακές αντιλήψεις και  σε καμία περίπτωση, απαρχαιωμένες….

Σίγουρα δεν θέλουμε, τον λεγόμενο κωλοτούμπα, αυτόν που δεν είναι καθόλου σταθερός στις απόψεις του και βγάζοντας μια μάγκικη συμπεριφορά, θέλει να αλλάζει γνώμη από λεπτό σε λεπτό. Κορίτσια…. φτύσιμο κατευθείαν!

Αυτός που λύνει τα ζητήματα που υπάρχουν, μέσω διαλόγου και δεν αφήνει ποτέ να διαιωνίζεται ένα πρόβλημα. Αυτόν που πρέπει να γνωρίζει ότι τα δύο φύλλα εξισώθηκαν και ότι δεν έχει δικαίωμα να διατάζει ο ένας τον άλλον.

Αυτός που δεν είναι ξεροκέφαλος και όταν του καρφωθεί κάποια ιδέα, δεν του τη βγάζεις με τίποτα από το μυαλό του και εσύ ταλαιπωρείσαι άδικα των αδίκων. Αυτόν που είναι διαλλακτικός-με άλλα λόγια-και συζητήσιμος.

Θέλουμε τον πανέξυπνο άνδρα, που να μας σαγηνεύσει το μυαλό. Τον Άνδρα με ωραίους τρόπους συμπεριφοράς, τον ωραίο καλοσυνάτο και δυναμικό χαρακτήρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να επιβάλλεται στην κοπέλα της ζωής του.

Αυτόν που έχει φανταστικό χιούμορ και δεν μας κάνει να πλήξουμε ούτε δευτερόλεπτο μαζί του. Αυτόν που δεν θα μας στενοχωρήσει ούτε λεπτό. Αυτό που όταν –εκ περιτροπής –φερθεί κάπως αλλοπρόσαλλα, να αναγνωρίζει το λάθος του και να ξέρει-παντελονάτα-να ζητάει συγνώμη.

Γιατί όλα ξεκινάνε απ’ τον εγκέφαλο κορίτσια! Αλλιώς δεν αξίζει να είναι στην ζωή μας, ούτε στα πιο τρελά του όνειρα…

Αφήστε τον απλά να ονειρεύεται και εμείς θα πράξουμε αυτό που επιθυμούμε!

Αυτόν που στην τελική θα μας αγαπά αληθινά, με όλο του το Είναι, θα υπάρχουν δυνατά-αμοιβαία συναισθήματα, έντονο ενδιαφέρον και αυτόν δεν θα θελήσει να βγάλει κάτι ψεύτικο, γιατί αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί και θα του δώσουμε τα δυο παπούτσια στο χέρι.

Συμφωνείτε Κορίτσια????

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο