Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Ολοκληρώθηκε σήμερα στις 4 το μεσημέρι, η τελετή της ορκωμοσίας των νέων μελών της κυβέρνησης, στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Εγώ που έχω περάσει πολύ χρόνο μέσα στη ΜΕΘ και ξέρω πόσο δύσκολο είναι, στέκομαι στο πλάι όλων των οικογενειών που έχουν τους ανθρώπους τους μέσα στις ΜΕΘ», επεσήμανε ο νέος υπουργός Υγείας, Αθανάσιος Πλεύρης.

Αισθητή έγινε η απόφαση παραίτησης του Ευάγγελου Αποστολάκη, από τη θέση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ωστόσο Γιάννης Οικονόμου, εξέδωσε μια ανακοίνωση, στην οποία περιέγραψε το παρασκήνιο πίσω από την υπουργοποίηση του κ. Αποστολάκη και ανέφερε ότι απεδείχθη κατώτερος των περιστάσεων.

«Δείλιασε μπροστά στις απειλές του ΣΥΡΙΖΑ. Υποτάχθηκε στο κόμμα του και υπαναχώρησε στο κάλεσμα να υπηρετήσει την πατρίδα. Κρίμα για την υστεροφημία του», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Τορπίλισε έτσι  και μία μεγάλη πρωτοβουλία συναίνεσης σε ένα τομέα πολιτικής χωρίς κομματικό χρώμα, αφού έχει ως πρώτο μέλημα την προστασίας της υπέρτατης αξίας, της ανθρώπινης ζωής. Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει μόνο τον διχασμό. Και το απέδειξε υπεράνω πάσης αμφιβολίας και πάλι σήμερα», πρόσθεσε επιγραμματικά.

Ο νέος υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, αλλά και ο υφυπουργού Εθνικής ‘Αμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς ευχήθηκαν να πάνε όλα καλά στη νέα κυβέρνηση.

Ο νέος υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Μιχάλης Παπαδόπουλος, τόνις επως αναγνωρίζει όλες τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει και ότι θα τις δει όλες μια προς μια ώστε να δώσει λύσει όπου χρειάζεται.

Η αναπληρωτής υπουργός Υγείας-απ’ την άλλη-Μίνα Γκάγκα, αν και αγχωμένοι από τις νέες ευθύνες που αναλαμβάνει, αποδέχτηκε την τιμητική πρόταση του Πρωθυπουργού, να αναλάβει το υπουργείο Υγείας, ως αναπληρωτής.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο