ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ «ΞΕΣΠΑΣΜΑ» ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ-ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Εκτός του Αλκαράθ, τέθηκε χθες ο πασίγνωστος τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς τελευταία δεχόταν συνεχόμενες αποδοκιμασίες από το κοινό, που τον παρακολουθούσε, την ώρα του παιχνιδιού.

Ο τενίστας μάλιστα, αναφέρεται πως το κλίμα δημιουργήθηκε εις βάρος του, με αφορμή τα toilet break, καθώς και για τις άδικες κατηγορίες που του προσάπτουν.

«Ξέρω ότι δεν με αγαπούν όλοι. Δεν έχω τέτοιο στόχο. Ο καθένας μπορεί να διαλέξει τον αγαπημένο του παίκτη, να διαλέξει μια πλευρά. Το ένιωσα αυτό, αλλά το αγνόησα. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει, αυτό είναι. Ο κόσμος δεν είναι μέσα στο άθλημα, δεν ξέρει τι συμβαίνει. Αυτές οι κατηγορίες είναι τελείως αναληθείς. Αυτή για το ματς στο Σινσινάτι είναι η πιο γελοία που έχω ακούσει στη ζωή μου. Δείχνει το επίπεδο του ανθρώπου που το λέει», ήταν το σχόλιό του και για τα όσα έχει πει εις βάρος του ο Σβέρεφ και συνέχισε για τις κατηγορίες του κόσμου»…ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, για αν συνεχίσει αργότερα, προσθέτοντας ότι:

«Νιώθω ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει. Είναι εδώ για το σόου. Θέλουν να δουν τένις, είναι ανυπόμονοι, ειδικά η νέα γενιά. Θέλουν να τελειώνει γρήγορα. Το μόνο που κάνω είναι να αλλάξω τα βρεγμένα ρούχα μου. Προφανώς, είναι μεγάλο θέμα. Και δεν συζητιούνται άλλα πράγματα, όπως παίκτες που παίρνουν περισσότερο χρόνο και εγώ να κρυώνω, να μη νιώθω το παιχνίδι μου, όταν πρέπει να περιμένω 30 με 35 δευτερόλεπτα μεταξύ των σερβίς. Και σε ένα από τα ματς μου εδώ έπρεπε να περιμένω πολύ μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου σερβίς. Δεν παραπονέθηκα. Δεν ξέρω γιατί όλοι είναι ξαφνικά εναντίον μου, ειδικά όταν άλλοι παίκτες δεν ακολουθούν τους κανόνες και δεν τηρούν τα 25 δευτερόλεπτα».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο