ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ,ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Ακυρώθηκαν οι μαθητικές παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, σε όλη την Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σύμφωνα με επίσημη απόφαση του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

“Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού σας γνωρίζουμε ότι λόγω της αύξησης των κρουσμάτων Covid-19 στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και για την αποφυγή περαιτέρω συγχρωτισμού και επιδείνωσης της επιδημιολογικής καταστάσεις ακυρώνεται σε όλη την περιφέρεια το μέρος της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου που αφορά στη συμμετοχή της μαθητικής φοιτητικής νεολαίας και των πολιτιστικών και εθελοντικών οργανώσεων και συλλόγων κατά τα λοιπά ισχύουν τα κατά τόπους προγράμματα όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί”.

Έτσι αυτή η ακύρωση αφορά τις εξής περιοχές: Δράμα, Καβάλα, Ροδόπη και Έβρο, εξαιτίας αύξησης του επιδημιολογικού φορτίου,στις προαναφερθέντες περιοχές.

Συγκεκριμένα αφορά, την συμμετοχή της μαθητικής-φοιτητικής νεολαίας και των πολιτιστικών και εθελοντικών οργανώσεων και συλλόγων, των κατά τόπους περιοχών. Τα επιπλέον προγράμματα, τα οποία ανακοινώθηκαν στις περιοχές, ισχύουν κανονικά.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο