ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ SOS 15900

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Δωρεάν πρόκειται να γίνονται οι κλήσεις, προς την τηλεφωνική γραμμή SOS 15900, για τους συνδρομητές της Vodafone,Wind και Cosmote,σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Πρόκειται για την γραμμή, η οποία λειτουργεί πανελλαδικά, 24ώρες το 24ωρο και 365ημέρες τον χρόνο.

Μια γραμμή SOS, που συμβάλει στην ΄παροχή άμεσης βοήθειας, έκτακτων περιστατικών βίας, ψυχοκοινωνικής συμβουλευτικής, σε γυναίκες που έπεσαν θύματα βίας και στην πληροφόρηση, αλλά και ενημέρωση θεμάτων, σχετικών με την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών, σε όλους τους πολίτες και τους φορείς.

Η γραμμή 15900, εμπεριέχει καταρτισμένους ψυχολόγους και κοινωνικούς επιστήμονες, με απόλυτη εμπειρία, στο αντικείμενο με το οποίο ασχολούνται, προκειμένου να φέρουν εις πέρας, κάθε ειδική περίπτωση που θα ακούσουν και θα ασχοληθούν με αυτήν. Παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα στις γυναίκες, στις οποίες όταν δεν επαρκεί ο διαθέσιμος χρόνος ομιλίας τους, να επικοινωνήσει ο αρμόδιος συνομιλητής τους με την κάθε μια, καλώντας την πίσω τηλεφωνικά.

«Οι εταιρείες στηρίζουν έμπρακτα την τηλεφωνική Γραμμή SOS 15900 της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων και τον αγώνα για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Τέλος τα θύματα βίας, θα μπορούν να επικοινωνούν και μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης sos15900@isotita.gr, στέλνοντας τα ανάλογα e-mail.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο