“ΒΡΟΧΗ”ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ,ΚΑΤΑ ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ 28ΧΡΟΝΗΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Σάρκα και οστά παίρνουν πλέον οι καταγγελίες κοριτσιών, που αποκαλύπτουν την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκαν-όταν ήταν ανήλικες-από τον πασίγνωστο συμπαρουσιαστή των “Ρα΄διο Αρβύλα”, Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Σοκαριστικές αποκαλύψεις που κόβουν την ανάσα, προκύπτουν μέσα από τις μαρτυρίες-που πληθαίνουν καθημερινά-για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Η 28χρονη σήμερα κοπέλα, αποκάλυψε τα όσα της συνέβησαν, στην εκπομπή T-live,της Τατιάνας Στεφανίδου, την περίοδο της γνωριμίας της με τον Στάθη.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, εκείνη εργαζόταν σε μπαρ, ώσπου ο τηλεπαρουσιαστής την παρενόχλησε σεξουαλικά, στην ηλικία μάλιστα των17ετών.

«Ήμουν 17-18 ετών. Ερχότανε στο μπαρ για να δει τους φίλους του, τους γνωστούς του. Βρισκόμασταν στο μαγαζί ήταν Σεπτέμβριος και μου ζήτησε να βγούμε λίγο έξω. Μου λέει: “Είσαι πολύ όμορφη, φιλί;” Εγώ έκανα και καλά ότι δεν τον άκουσα και του απάντησα: “Ναι είμαστε φίλοι, μιλάμε. Όχι μου λέει φιλί. Από όταν μου είπε αυτό ξεκίνησα να τον απωθώ από παντού και από το μαγαζί. Αυτό όποτε τύχαινε να περνάει από το μαγαζί, το επεδίωκε. Μπορεί να περνούσα να πάω τουαλέτα και να ήταν σε κοντινό… τέτοιο και να ερχόταν πιο κοντά να σε χαζέψει. Αυτό το γλοιώδες, το λιγούρικο, ότι και καλά του αρέσεις».

«Ξεκινάμε για το στούντιο και στα 500 μέτρα στρίβει δεξιά και μου λέει: “Θες να με πιάσεις να με φιλήσεις” κι εγώ τον απωθώ με τρόπο και του λέω: “θα έπρεπε να σε φιλήσω;” Τον απωθώ άλλες 2-3 φορές, ήθελε να κάνει άλλη ερωτική πράξη και όταν του το απέκλεισα μου απαντά: “Τι περίμενες αφού ήρθες εδώ;”. Του λέω “υπέγραψα κάποιο συμβόλαιο ότι θα συμβεί κάτι μεταξύ μας;Ή έδιωσα κάποιο δικαίωμα;Νευριάζει και μου λέει, “ωραία μππορείς να πηγαίνεις”.Λεω “τι μπορείς να πηγαίνεις;”.Λέει “ωραία,εντάξει,φύγε”.”Όχι,δεν κατάλαβες”..έτσι όπως με πείρες από την οικογένειά μου κια το σπίτι μου,θα με γυρίσεις,εκεί που με πείρες”. Ευτυχώς, με γύρισε.,ανέφερε χαρακτηριστικά η 28χρονη σήμερα κοπέλα.

Μου είχε προτείνει δουλειά, να πάω στο Ράδιο Αρβύλα, ως μακιγιέζ κια μου είχε πει και να πάμε διακοπές στην Αλόννησο,είχε αγοράσει τότε ένα σκάφος και κάποια κοπελίτσα που είναι…που θέλει να το ζήσει,σίγουρα θα πη΄γαινε.Εγώ είπα “όχι δεν υπάρχει περίπτωση”.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο