ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΤΩΝ “ΑΡΒΥΛΑ”-ΕΚΡΥΨΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SIM,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Έλειπε η κάρτα sim του κινητού, του πρώην συμπαρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλου,στην έρευνα που διενήργησαν οι αρχές στην οικία του, γεγονός που κινεί τις υποψίες,για απόκρυψη επιπλέον στοιχείων.

Ο ίδιος ωστόσο κατά την απολογία του, φέρεται να αρνείται τις περισσότερες κατηγορίες που του προσάπτουν. Αναφέρει πως οι αναρτήσεις, ερωτικού περιεχομένου του ίδιου αλλά και των πρώην συντρόφων του, σε πορνογραφικό site, δεν έγιναν το έτος 2021.

Η….ΆΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΤΟΥ

«Αρνούμαι τις κατηγορίες που μου αποδίδονται. Δεν έχω καμία σχέση με την ανάρτηση του επίμαχου υλικού στο διαδίκτυο για το έτος 2021, για το οποίο και κατηγορούμαι, σύμφωνα με τη μήνυση της κυρίας…»

Η….”ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ” ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

«Αισθανόμουν ότι εκείνη την εποχή ήθελα μια σεξουαλική διέγερση με την ανάρτηση βίντεο. Δύο ανάρτησα, όλα ήταν το 2014-2015. Ένιωθα μια διέγερση διαβάζοντας τα ηλεκτρονικά σχόλια στις αναρτήσεις. Αυτή τη στιγμή που το σκέφτομαι πικραίνομαι πάρα πολύ και ντρέπομαι πάρα πολύ. Δεν είμαι αυτό το πράγμα το οποίο έκανα εδώ. Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι δεν είμαι τέτοιο άτομο. Μας διέγειρε και τους δύο η ιδέα του βίντεο. Δεν ήξερε ότι θα το αναρτήσω, ούτε συμφώνησε σε κάτι τέτοιο. Δε χρειάστηκε να την πείσω, φρόντισα να μην εμφανίζονται τα πρόσωπά μας»,τόνισε χαρακτηριστικά ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

«Ειδικότερα στα δύο επίμαχα αρχεία αναγνωρίζω τον εαυτό μου ως συμμετέχοντα πλην όμως, δεν έχω προβεί στην ανάρτηση αυτών, στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες και παρακαλώ υποβάλλοντας σχετικό αίτημα να ελεγχθεί από την υπηρεσία σας σε ποια ηλεκτρονική διεύθυνση IP έχουν αναρτηθεί αυτά καθώς και ποια ημερομηνία. Θέλω να διευκρινίσω ότι τα επίμαχα αρχεία είχαν αρχικά αναρτηθεί στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα μόνο στην ιστοσελίδα… από εμένα προσωπικά κατά το παρελθόν και πριν το έτος 2019, αλλά στη συνέχεια τους πρώτους μήνες του ίδιου έτους τα απέσυρα όλα από την εν λόγω ιστοσελίδα», συνέχισε χαρακτηριστικά στην αναφορά του.

Οι αρχές ωστόσο,ζητούν από τον ίδιο,την επιστροφή της κάρτας sim.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο