ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΑΛΑ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ!!!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Σε διάστημα τεσσάρων μηνών, πρόκειται να καταφθάσει η Ομάδα Προστασίας, των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, προκειμένου να φρουρούνται οι Πανεπιστημιακές Μονάδες, όπου ζητηθεί από τους πρυτάνεις, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, στον ραδιοφωνικό σταθμό, ΣΚΑΪ 100,3.

Σύμφωνα με τον υπουργό, τα μέλη της ΟΠΠΙ, πρόκειται να εκπαιδευτούν, επί τέσσερις ολόκληρους μήνες, ώστε να καταφέρουν, να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντά τους με συνέπεια,αλλά και σε όποια ιδρύματα χρειάζονται υποστήριξη.

«Η ελληνική αστυνομία έχει τη δυνατότητα να παρέμβει. Πέντε φόρες τους τελευταίους 2,5 μήνες η αστυνομία μπήκε στα Πανεπιστήμια για να γκρεμίσει παράγκες.Το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας θέλουν τα πανεπιστήμια να λειτουργούν, και τα παιδιά να είναι απολύτως ασφαλή.Χρειαζόμαστε τάξη και ασφάλεια στη χώρα, και αυτό περνάει μέσα από την προστασία των πολιτών.Το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας θέλουν τα πανεπιστήμια να λειτουργούν, και τα παιδιά να είναι απολύτως ασφαλή. Μπήκε τέλος στην ανομία»», τόνισε χαρακτηριστικά ο Υπουργός.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο