BIAΣΤΗΚΕ ΣΤΑ 13ΤΗΣ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

«Δεν ήξερα τι να κάνω. Ήθελα κάτι να κάνω αλλά φοβόμουνα πάρα πολύ. Φοβόμουνα πάρα πολύ. Ήμουν διαλυμένη. Ένιωσα ότι αυτός ο άνθρωπος δε βίασε απλά το σώμα μου, αλλά βίασε την ψυχή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η 16χρονη σήμερα που κοπέλα, που ισχυρίζεται ότι βιάστηκε από τον 37χρονο σήμερα ιερέα, όταν βρισκόταν στην αθώα ηλικία των 13ετών.

Ο βιασμός μάλιστα σημειώθηκε, στον ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου των Όπλων, στην περιοχή Κάτω Πατήσια.

Ο ιερέας ο οποίος είναι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, βαραίνετε με την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση-ανήλικης κοπέλας, κατά το διάστημα 2019, μέχρι και το 2021.

Η πλευρά ωστόσο του ιερέα, δεν παραδέχεται τις κατηγορίες που του αποδίδουν, υποστηρίζοντας πως: «Δεν υπάρχει κανένα πορνογραφικό υλικό που να αποδεικνύει αυτά που η καταγγέλουσα μέμφεται τον ιερέα».

Σοκ ωστόσο προκαλούν τα όσα έλεγε ο ιερέας τότε στην 13χρονη, προκειμένου να συνευρεθεί μαζί της(κατάθεση): “είμαι ο άνθρωπος που μπορείς να δεις ερωτικά, να με ακουμπήσεις παντού, σε όλο το σώμα!”.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις τις 16χρονης σήμερα, την περίοδο που η κοπέλα αρνιόταν να ενδώσει στις ανομολόγητες και φρικτές απαιτήσεις του, την απειλούσε ότι θα την εκθέσει τόσο την ίδια, όσο και την οικογένειά της.

Ο ιερέας που απολογείται την προσεχή Τρίτη, ετέθη αυτομάτως σε αργία με απόφαση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και κινείται η διαδικασία αποπομπής του,στην εκκλησιαστική δικαιοσύνη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο