ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο 23ΧΡΟΝΟΣ,ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΚΗ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 23χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται ότι συμμετείχε στην δολοφονία του 19χρονου Άλκη, ενώ παράλληλα βαριές ποινικές διώξεις,άσκησε ο εισαγγελέας στους υπόλοιπους 8 συλληφθέντες, που ήταν παρόν στο συμβάν.

Για κακούργημα της ανθρωποκτονίας, με δόλο από κοινού και της απόπειρας ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συρροή, διώκονται οι υπόλοιποι οκτώ.

Η απολογία του 23χρονου ωστόσο κατηγορούμενου, κράτησε 5,5ολόκληρες ώρες.Ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας που του προσάπτουν και επιμένει προς ήταν μεν παρόν στο σημείο της δολοφονίας, αλλά ότι δεν συμμετείχε σε αυτήν. Παρόλα αυτά, μέσα από τα ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία που προέκυψαν εις βάρος του, κρίθηκε προσωρινά προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις φυλακές.

Όλοι ωστόσο οι συμμετέχοντας στην δολοφονία του 19χρονου Άλκη, δέχτηκαν τις έντονες αποδοκιμασίες και την οργή των πολιτών, που παρευρέθηκαν εκεί, τόσο την ώρα της άφιξή τους, όσο και την ώρα της αποχώρησής τους, από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Οι οκτώ ωστόσο κατηγορούμενοι πήραν προθεσμία, προκειμένου να απολογηθούν την Τετάρτη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο