“ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΣΤΑΡΟΒΕΣ,ΑΡΒΥΛΕΣ & ΤΑ ΛΟΙΠΑ-ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ”-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΞΑΔΕΛΦΟΥ Σ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

“Ας κοιτάξουμε τους υποκριτές, οι οποίοι ήταν πραγματικά στο περιβάλλον του Στάθη και εννοώ το επαγγελματικό περιβάλλον και τώρα κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα, τους διάφορους Σταρόβες, Αρβύλες και τα λοιπά. Αυτοί ζούσαν κοντά του”, τόνισε στις δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο ξάδελφος του πρώην συμπαρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ο ίδιος μάλιστα εκφράζει την αγανάκτησή του, στο γεγονός που θεωρούν κάποιοι ότι στηρίζει την υπόθεση-διασποράς ερωτικών σκηνών των πρώην του,στο διαδίκτυο- του ξάδελφού του, ενώ στην ουσία-όπως ξακαθάρισε ότι-το μόνο που αισθάνεται είναι αηδία και ότι η δικαιοσύνη θα κρίνει το συμβάν.

Όπως πρόσθεσε ο αδερφός του Στάθη είναι άψογος σε όλα κι ότι αυτή τη δ΄ύσκολη στιγμή στηρίζει την μητέρα του, ότι βρίσκεται σε αδύναμη θέση, καθώς διανύει το 90ο έτος της ηλικίας της και πονάει και στεναχωριέται πολύ, για ότι συνέβη με τον γιο της.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ALPHA “SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ”

“ΌΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ,ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ”!

“Έχω σχέση με την οικογένειά του, αλλά όχι με τον ίδιο. Στην ένατη δεκαετία της ζωής της η μητέρα του είναι αδύναμη πλέον και ως μάνα πονάει, όπως κάθε μάνα ό,τι και αν κάνει το παιδί της”.

“Ο αδερφός του Στάθη είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος ο συνεργάτης μου,εξαιρετικός και Άψογος στα πάντα του… Ζει την προσωπική του τραγωδία, στηρίζοντας τη μάνα και προσπαθώντας να σταθεί σαν αδελφός. Αυτό που ακούστηκε από το κανάλι,ότι συγγενείς του πλέον στηρίζονται και έχουν αλλάξει θέσεις-αν μιλάμε για την ευρύτερη οικογένεια- είναι απολύτως αναληθές. Και μιλάω πλέον, για λογαριασμό της οικογένειας Παναγιωτοπούλου,της ευρύτερης η οποία αισθάνεται αηδία,για όλα αυτά τα οποία ακούστηκαν και έχουν φανερωθεί. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει. Αλλά αυτό που ακούστηκε από ρεπόρτερ, προκάλεσε την αγανάκτησή μου”.

ΟΙ….ΑΙΧΜΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ”!

“Και ας κοιτάξουμε τους υποκριτές, οι οποίοι ήταν πραγματικά στο περιβάλλον του Στάθη και εννοώ το επαγγελματικό περιβάλλον και τώρα κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα, τους διάφορους Σταρόβες, Αρβύλες και τα λοιπά. Αυτοί ζούσαν κοντά του”.

“Εγώ έχω δεκαετίες να τον δω, τον έβλεπα ενδεχομένως μια φορά τον χρόνο, σε ευρύτερη οικογενειακή συγκέντρωση, της Πρωτοχρονιάς, προ Κορονοϊού. Αυτή ήταν η σχέση μου και αυτή τη σχέση ήθελα να έχω με τον συγκεκριμένο άτομο, χωρίς να γνωρίζω αυτά τα απίστευτα αίσχη τα οποία βγήκαν στην επιφάνεια”.

“Και βγαίνουν ακόμη και κάνουν αστειάκια στο Αρβύλα…και βγαίνουν οι φίλοι του , οι συνεργάτες του και εκφράζουν την έκπληξή τους…. Αυτοί, ας πούνε ποια στάση κρατάνε τώρα! Τα λέω όλα αυτά με αγανάκτηση, εναντίον του ίδιου, του βιολογικά πρώτου μου ξαδέλφου. Παρακαλώ… μην μπλέκεται το σόι, δεν φταίω εγώ που έχει το ίδιο όνομα με μένα»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο