ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ:ΈΚΡΥΒΕ ΘΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ 7ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ,ΕΠΙ 5ΧΡΟΝΙΑ,ΣΤΗΝ ΒΕΡΑΝΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑ ΤΗΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Στην σύλληψη μιας 29χρονης μητέρας-“Μήδειας” και του 33χρονου Πολωνού εραστή της,προχώρησαν οι αρχές της Κυψέλης, για την δολοφονία του 7χρονου γιου της, που τον έκρυβε επί 5 ολόκληρα χρόνια, στην εργαλειοθήκη, της βεράντα της οικίας της.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν 5 χρόνια, επί της οδού Αστυπάλαιας της Κυψέλης, όταν τον 7χρονο αγοράκι είχε εξαφανισθεί.Τότε η μητέρα του ισχυριζόταν ότι ο Πολωνός πατέρας του, το είχε πάρει στην χώρα του.

Στην πραγματικότητα όμως άλλα ίσχυαν.Το 2017 που σημειώθηκε το γεγονός, το 7χρονο τότε παιδάκι επειδή ήταν άτακτο, παρουσία της μητέρας του, ο 33χρονος σύζυγός της, του έκλεισε με μονωτική ταινία το στόμα του και έτσι το παιδάκι πέθανε από ασφυξία.Εν συνεχεία τον έθαψαν, σε έναν πρόχειρο “φτιαχτό” τάφο, στην οικία τους και έπειτα στην ειδική εργαλειοθήκη τους.

Οι αρχές αφού δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς της μητέρας,ότι δηλαδή το παιδί τους έφυγε μαζί με τον πατέρα του στην Πολωνία, ύστερα από εξονυχιστική έρευνα, που πραγματοποίησαν στην οικία του σπιτιού της, εντόπισαν τον άτυχο 7χρονο, θαμμένο στην βεράντα της.

Οι δράστες ύστερα από την σύλληψή τους, τα ομολόγησαν όλα στις αρχές.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο