“ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ,ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ”-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΤΕΡΑ,ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ 7ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

“Αγαπώ πολύ τα παιδιά μου. Θέλω να βγω να τον σκοτώσω αυτόν! Δεν τον ήξερα”…τόνισε σε δηλώσεις του στον Alpha,ο βιολογικός πατέρας του αδικοχαμένου 7χρονου, που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του πατριού του,στην Κυψέλη Αττικής.

Ο βιολογικός πατέρας, βρισκόταν- μετά τον χωρισμό του από την 29χρονη-στην Πολωνία, με προβλήματα υγείας, καθώς νοσηλευ΄τηκε στο νοσοκομείο τέσσερις φορές.

Επιθυμία του όταν θα γινόταν καλά, να έσφιγγε στην αγκαλιά του, τα δύο του αγγελούδια.

Ο ίδιος φαίνεται να μην γνώριζε την συνέβη στον άτυχο 7χρονο, αφού τότε που τα άφησε στην γυναίκα και μητέρα των παιδιών του, ήταν όλα καλά και για τα δύο του παιδιά. “Τα αγαπούσε και τα φρόντιζε με τον καλύτερο τρόπο”,ανέφερε χαρακτηριστικά,για την γυναίκα του.

Παράλληλα όπως τόνισε,δεν γνώριζε ότι η κόρη του, δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια κι΄’ ότι εδώ και οκτώ χρόνια, είχε να μιλήσει με την οικογένειά του, καθώς έστελνε τρόπους επικοινωνίας-μέσω των social- στην γυναίκα του και εκείνη δεν είχε ανταποκριθεί στο κάλεσμά του.

“Έχω να μιλήσω 8 χρόνια με το αγοράκι. Το κοριτσάκι είναι στην Ελλάδα… Είναι με τη μητέρα του. Άφησα δύο παιδιά στη Χριστίνα και πήγα Πολωνία… Και δεν ξέρω τι κάνει η Χριστίνα 8 χρόνια και τα παιδιά. Μία φασαρία ήταν και πήγα Πολωνία και δεν ήρθα στην Ελλάδα… Καλή μαμά ήταν η Χριστίνα. Πήγαινε τα παιδιά στο σχολείο και στο σπίτι ωραίο ήταν. Δεν ξέρω τι έγινε στην Ελλάδα. Έχω μπει τέσσερις φορές στο νοσοκομείο στην Πολωνία. Αγαπώ πολύ τα παιδιά μου. Θέλω να βγω να τον σκοτώσω αυτόν! Δεν τον ήξερα… Άφησα μήνυμα στη Χριστίνα, στο internet, στο facebook… και στο instagram και τίποτα, δεν μου έστειλε τίποτα. Δεν μου έγραψε τίποτα. Αν βγω από το νοσοκομείο και είμαι τώρα πιο καλά, θέλω να πάω Ελλάδα” είπε ο ο πατέρας.Όσο για το αν την κόρη του την έχει πάρει ανάδοχη οικογένεια είπε: “Δεν το ξέρω!”, είπε στις δηλώσεις του, ο τραγικός πατέρας από την Πολωνία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο