ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΝΟΣΗΣΗΣ,ΜΕ ΕΠΑΝΑΜΟΛΥΝΣΗ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Τέλος μπαίνει στην χορήγηση πιστοποιητικού νόσησης, ύστερα από επαναμόλυνση, σύμφωνα με επίσημη απόφαση της της Βάνας Παπαευαγγέλου,η οποία ανακοινώθηκε μέσω της καθιερωμένης ενημέρωσης της πανδημίας.

Αυτό σημαίνει πως όποιος νοσήσει για δεύτερη φορά στην ζωή του από Κορωνοϊό, δεν πρόκειται να ξαναπάρει αντίστοιχο πιστοποιητικό νόσησης, όπως λαμβάνουν οι πρώτοι φορά νοσοσούντες και αποκτούν τα προνόμια των εμβολιασμένων.

«Κάνουμε μικρά αλλά σταθερά βήματα για την χαλάρωση των μέτρων. Το πανδημικό κύμα της Ομικρον παραμένει σταθερό ωστόσο υπάρχει αποκλιμάκωση στους σκληρούς δείκτες . Για καιρό θα συνυπάρχουμε με τον ιό και με την τωρινή εικόνα δεν είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε το παράδειγμα άλλων χωρών και να πάμε στην άρση όλων των περιοριστικών μέτρων», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την ίδια, υπάρχει δυνατότητα με΄σω της ειδικής επιτροπής, να δοθεί πιστοποιητικό νόσησης, σε περίπτωση επαναμόλυνσης, αποκλειστικά όμως για εμβολιασμένους, η οποίοι δεν πρόλαβαν να πραγματοποιήσουν την τρίτη δόση, εξαιτίας της λοίμωξης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο