ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Παρών στην δικαστική αίθουσα βρέθηκε σήμερα ο πασίγνωστος ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, τον οποίων βαραίνουν κατηγορίες για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες βιασμού.

Μαζί του από τις 9 το πρωί, ήταν η γυναίκα και ο γιος του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Ο ηθοποιός μάλιστα βρίσκεται προφυλακισμένος από τον περασμένο Ιούλιο. Την πρώτη ημέρα της δίκης του, δεν κατόρθωσε να εμφανιστεί στο δικαστήριο, επικαλούμενος-μέσω του δικηγόρου του-σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο δικηγόρος του μάλιστα τόνισε πως ο εντολέας του όντως πάσχει από σοβαρά προβλήματα υγείας, αφού με΄χρι τώρα έχει χάσει 25κιλά και στην περίπτωση που χρειαστεί θα έρθει ακόμη και με καροτσάκι.

«Θα τα πει όλα ενώπιον της Δικαιοσύνης». «Θα πρέπει να ακουστεί επιτέλους ο λόγος του Πέτρου Φιλιππίδη»,ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνήγορος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Από την άλλη κεκλεισμένων των θυρών,πρόκειται να διεξαχθεί η κατάθεση των δύο εκ των τριών καταγγελθεισών γυναικών-ηθοποιών, του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αποδέχτηκε την απόφαση του αιτήματος των δύο γυναικών,για προστασία του ιδιωτικού τους βίου,προκειμένου να μην υπάρξει περαιτέρω η θυματοποίησή τους, μέσω της δημοσιότητας που λαμβάνει το θέμα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο