ΣΥΛΛΗΨΗ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Στην σύλληψη του συντρόφου και της μητέρας ανήλικων παιδιών, προχώρησαν οι αρχές, της Αθήνας, καθώς κατηγορούνται για την παραμέληση των παιδιών τους και τις ακατάλληλες συνθήκες διαβίωσής τους.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τα παιδιά είναι ηλικίας από τριών, έως εννέα ετών αντίστοιχα και ζούσαν μέσα σε ένα σπίτι,γεμάτο με κατσαρίδες και ποντίκια.

Η οικία τους βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και το “Χαμόγελο του Παιδιού”, προέβη στη σχετική ανακοίνωση:

«Τα παιδιά, ηλικίας από τριών έως εννέα ετών, βρέθηκαν να ζουν υπό συνθήκες φρικτής παραμέλησης», ανακοίνωσε στον λογαριασμό του στο twitter το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

«Ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια και μάλλον έχουν πληγές από αυτά», όπως αναφέρεται στην ανάρτηση του Οργανισμού.

«Πρόκειται για τρία παιδιά ελληνικής καταγωγής. Η μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, κακοποιούσε και τον πατέρα. Έπειτα από καταγγελία, τα παιδιά μεταφέρθηκαν με εντολή της Εισαγγελίας στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα. Οι άνθρωποι του “Χαμόγελου του Παιδιού” μεταφέρουν αυτή τη στιγμή τα παιδιά σε νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους και να λάβουν τις πρώτες βοήθειες», τόνισε στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του Οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος, ενώ σε νεότερη αναφορά είπε χαρακτηριστικά: «Τα παιδιά είναι τώρα στο νοσοκομείο Παίδων μαζί με ανθρώπους μας».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο