ΆΓΡΙΟ ΈΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ:93ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ 50ΧΡΟΝΟ ΑΓΙΟΓΡΑΦΟ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Άγρια δολοφονία έγινε σήμερα το μεσημέρι στην χώρα της Τήνου, οπλίζοντας το χέρι ενός 93χρονου με αποτέλεσμα να βρειι τραγικό θάνατο ένας 50χρονος Αγιογράφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο Αγιογράφος κατείχε παράλληλα θέση Διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας, του Ιδρύματος της Ευαγγελίστριας.

Ο διαπληκτισμός και των δύο δεν άργησε να γίνει. Ο 50χρονος περνούσε κα΄τω από το σπίτι του 93χρονου,λογομάχησαν άγρια και όλα έσβησαν, για τον άτυχο αγιογράφο, την ώρα που κατευθυνόταν στο όχημά του.

Οι σχέσεις και των δύο ήταν τεταμένες από αρκετό διάστημα πριν, αφού ο 50χρονος είχε μετακομίσει πρόσφατα στην οικοδομή,στην οποία διέμενε και ο 93χρονος.

Ο 93χρονος είχε επιτεθεί ξανά στον 50χρονο, με αποτέλεσμα τότε ο Αγιογρα΄φος να κάνει μήνυση στον ηλικιωμένο,για απόπειρα σωματικών βλαβών του.

Ο ηλικιωμένος απ’ την άλλη είχε μηνύσει τον Αγιογράφο, με την κατηγορία ότι ο 50χρονος είχε δηλητηριάσει το πηγάδι,αλλά και για αυτοδικία, καθώς όπως υποστήριζε τοποθέτησε κεραία στην ταράτσα της οικοδομής.

Από την ομολογία του ο 93χρονος δράστης,φαίνεται να μην έχει μετανοιώσει καθόλου για την πράξη του αυτή.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο