ΣΟΚ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ ΔΑΧΤΥΛΟ 8ΧΡΟΝΗΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Κρίσιμα αναμένονται να είναι τα επόμενα 24ωρα,για την πορεία επανασυγκόλλησης του δαχτύλου της 8χρονης, που ακρωτηριάστηκε σε παιδική χαρά της Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε παιδική χαρά της Νέας Παραλίας, όπου η άτυχη 8χρονη καθώς κατέβαινε ανέμελα την τσουλίθρα, σφήνωσε το δαχτυλάκι της,σε ένα κενό της λαμαρίνας, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί επί τόπου.

«Η μικρή έχει χειρουργηθεί, χρειάστηκε να γίνει χειρουργείο που κράτησε 5 ολόκληρες ώρες. Προς το παρόν είναι καλά, θα φανεί σε 2-3 μέρες αν όλα θα τελειώσουν καλά», τόνισε η μητέρα της 8χρονης,στο newsit.gr.

Για να προσθέσει αργότερα, πως«πήγαμε καλά όπως φαίνεται αλλά θα κάνουμε υπομονή μερικές μέρες για σιγουριά. Είχαμε πάει στην παιδική χαρά και το παιδί κατέβηκε από την τσουλήθρα η οποία είναι χαλασμένη, όπως κατεβαίνεις έχει ένα άνοιγμα εκεί που ενώνεται το οριζόντιο με το κάθετο».

«Εκεί έχουν πιαστεί και άλλα δυο παιδάκια πριν λίγο καιρό, στο ένα πιάστηκε και το μπουφάν του. Εγώ δεν πρόλαβα να δω ότι ανέβηκε στην τσουλήθρα, ώστε να μπορέσω να της φωνάξω μην πας και όπως κατέβαινε χώθηκε το μικρό της το δαχτυλάκι στο άνοιγμα ανάμεσα στις λαμαρίνες και το έκοψε και το μωρό μου ούρλιαζε»,συνέχισε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο αίμα έχασε. Δεν έκαναν σωστή συντήρηση της παιδικής χαράς. Δεν θα τους αφήσω σε ησυχία, θα κινηθώ νομικά σίγουρα. Στην παιδική χαρά γινόταν χαμός. Ευτυχώς βρέθηκε εκεί ένας γιατρός, ήρθε, έδωσε τις πρώτες βοήθειες, ο κόσμος έφερνε πάγο, μια γυναίκα βρήκε το δάχτυλο και το έφερε. Είχε αίματα παντού, τσιρίζαμε, φωνάζαμε. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γινόταν».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο