ΜΗΝΥΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΠΙΚΑ,ΚΑΤΑ 6 ΜΑΡΤΥΡΩΝ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Μήνυση για ψευδορκία, κατά των έξι μαρτύρων, που κατέθεσαν την Πρωτοχρονιά, για την περίπτωση βιασμού της,υπέβαλε η Γεωργία Μπίκα.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η Γεωργία Μπίκα, οι έξι νεαροί δεν βρισκόντουσαν στο πάρτι το μοιραίο βράδυ, ενώ εκείνοι υποστήριξαν καταθέτοντας το αντίθετο.

ΔΗΛΩΣΗ ΖΙΩΓΑ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΠΙΚΑ ΣΤΟ THESSTODAY.GR

«Αυτό προκύπτει από αντικειμενικά στοιχεία, όπως είναι οι κάμερες του ξενοδοχείου. Τα άτομα αυτά υποστηρίζουν πως ήταν μαζί με την Γεωργία στο πάρτι, κάτι το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς κάποιοι από αυτούς δεν πήγαν καθόλου, ενώ άλλοι είχαν φύγει ήδη πριν από το τραγικό συμβάν».

«Λόγω αυτού, εμείς προχωρήσαμε σε ακόμη μία ενέργεια πριν από 10 ημέρες. Υποβάλαμε αίτημα για περαιτέρω ανάκριση καθώς ισχυριζόμαστε πως ο βιασμός ήταν ομαδικός, κι όχι ατομικός. Επίσης στο πρώτο στάδιο της προανάκρισης διαπιστώσαμε πως υπάρχουν κάποια κενά στην υπόθεση, κι γι’ αυτό το λόγο ζητήσαμε από τον εισαγγελέα είτε να εντοπιστούν ή να προχωρήσει η υπόθεση σε ανάκριση, προκειμένου να καλυφθούν».

“ΤΟ ΞΑΝΑΖΕΙ”

«Δυστυχώς η Γεωργία είναι σαν να το ξαναζεί όλο αυτό, κι ας έχει περάσει καιρός. Βρίσκεται σε μία υπερβολικά δύσκολη θέση» υπογράμμισε ο κ. Ζιώγας σχετικά με την ψυχολογική κατάσταση της 24χρονης, προσθέτοντας πως είναι σαν να βιώνει «ένα μεγάλο βασανιστήριο». Σύμφωνα με τον ίδιο, λόγω της έκτασης που πήρε η υπόθεση, η Γεωργία καλούταν καθημερινά να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα ταυτόχρονα, πέρα από το τραγικό συμβάν που κατήγγειλε ότι της συνέβη.
«Από την άλλη, κάθε μέρα βρίσκει τον δρόμο της. Από ότι μου έλεγε σήμερα, θεωρεί πως θα γίνει και πάλι δυνατή όπως ήταν πριν από το περιστατικό, και πως θα υποστηρίξει τα θέματά της και θα διεκδικήσει το δίκιο της, το οποίο είναι κάτι που πιστεύουμε όλοι».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο