ΕΥΟΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:11ΧΡΟΝΟΣ ΘΥΜΑ BULLYING ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Σταματά να παρακολουθεί τα μαθήματα του δημοτικού σχολείου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ο 11χρονος που έπεσε θύμα bullying,τόσο από συμμαθητές του, όσο και από μεγαλυτέρους του.

Οι γονείς του ωστόσο εξετάζουν το ενδεχόμενο την αλλαγή-από την επόμενη χρονιά-σε ιδιωτικό σχολείο, στην περίπτωση που δεν διορθωθεί η ανεξέλεγκτη κατάσταση.

ΤΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ:

«Το όλο θέμα έχει ξεκινήσει από το σχολικό bullying που ασκείται στον γιο μου τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Οι μαθητές, οι γονείς και οι δάσκαλοι έχουν στραφεί εναντίον του και υπάρχουν άπειροι ξυλοδαρμοί εναντίον του από συμμαθητές του» τόνισε, προσθέτοντας πως αυτές οι επιθέσεις γίνονται με χτυπήματα στα πόδια και στο σώμα.

«Πριν από λίγο διάστημα φτάσαμε στο σημείο να τον μαχαιρώσουν στην δεξιά του ωμοπλάτη, εντός σχολικής μονάδας, εκτός σχολικού ωραρίου. Αυτοί που τον μαχαίρωσαν ήταν άτομα λίγο μεγαλύτερης ηλικίας, μαθητές γυμνασίου. Εγώ αντίκρισα ένα παιδάκι, μέσα στο σύνολο των παιδιών που ήταν εκεί εκείνη την ώρα. Το αντικείμενο με το οποίο μαχαίρωσαν τον γιο μου ήτανε μια φαλτσέτα η οποία έβγαινε μέσα από έναν σταυρό ο οποίος είχε μέγεθος περίπου 10 πόντους και από την κάτω μεριά του σταυρού υπήρχε μία λεπίδα, σαν φαλτσέτα».

«Καθημερινά ασκείται σχολική βία στο παιδί μου. Τον πραγματικό λόγο δεν μπορώ να τον καταλάβω ούτε και εγώ. Το παιδί μας λέει για μικρές καθημερινές φασαρίες, όμως το αποτέλεσμα είναι το υπερβολικό ξύλο το οποίο του δίνουν. Το παιδί έρχεται χτυπημένο στο σπίτι, με μελανιές στα πόδια και στα χέρια. Και σήμερα πήγαν να του βγάλουν τα γυαλιά για να του τα σπάσουν».

”Δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν γνωρίζω”, είναι η απάντηση του διευθυντή».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο