ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙ:Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με αναμόχλευση καταστάσεων του παρελθόντος. Τώρα κάνετε τον απολογισμό σας. Πολλοί θα πείτε οριστικά αντίο, σε καταστάσεις που σας καταπίεζαν και αυτό σας αγχώνει. Άλλοι πάλι θα θελήσετε να ανοίξετε έναν νέο κύκλο στην ζωή σας. Τώρα νοιώθετε δυνατοί να καταφέρετε τα πάντα. Κάποιοι θα τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που παρέμεναν για κάποιο λόγο.Οι αλλαγές είναι προ των πυλών.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με αρκετή καχυποψία στο πρόγραμμα, ωστόσο θα προσπαθήσετε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις γύρω σας, για να επιτύχετε την απόλυτη ηρεμία. Πολλοί αντιμετωπίσατε το τελευταίο διάστημα, κάποιες διαφωνίες με τους γύρω σας. Τώρα είστε πανέτοιμοι να είστε με το άλλο σας μισό. Σε πολλούς θα γίνουν αρκετές προτάσεις, ωστόσο θα κρατήσετε μια επιφύλαξη για τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας ξεκινά κάπως έντονα για εσάς, αφού οι δυνατές συγκινήσεις θα εναλλάσσονται με τις λαθεμένες εκτιμήσεις σας. Τώρα θα είστε πιο επιφυλακτικοί από κάθε άλλη φορά, αφού το ρίσκο για εσάς δεν θα είναι καν στο πρόγραμμά σας. Τα οικονομικά σας αυτό το διάστημα είναι βελτιωμένα, παρόλα αυτά θα επιδιώξετε και καλύτερες καταστάσεις. Την προσοχή σας όμως γιατί κάποιος θα προσπαθήσει να σας ξεγελάσει. Ο ερωτικός ωστόσο τομέας καλά κρατεί, αφού οι έντονες καταστάσεις σας χαροποιούν ιδιαιτέρως. Για τους δεσμευμένους υπάρχει κίνδυνος αποκαλύψεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας ξεκινά κάπως περίεργα για τους περισσότερους, αφού κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας παρασύρουν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε υποψιασμένοι πάρα πολύ. Οι αποκαλύψεις που θα έρθουν, δεν θα σας αρέσουν και τόσο, ωστόσο θα κινούνται κάτω από το φως της αλήθειας. Προσοχή ιδιαίτερη θα πρέπει να δείξετε στα οικονομικά σας, αφού κάποιοι θα προσπαθήσουν και σε αυτόν τομέα να σας εκμεταλλευτούν.

ΛΕΩΝ

Ο Ιούνιος ξεκινά μέσα σε ένα κλίμα αστάθειας, ωστόσο εσείς βγαίνετε αλώβητοι σε πολλά ζητήματά σας. Κάποιοι θα λάβετε δύσκολα μηνύματα, ωστόσο οι περισσότεροι, τόσο στα επαγγελματικά σας, όσο και στα προσωπικά σας θέματα, θα βγείτε κερδισμένοι. Ο ερωτικός τομέας για τους ελεύθερους θα αποδειχθεί «χρυσός», αφού μια νέα γνωριμία θα σας κάνει να χαμογελάσετε και πάλι. Προσοχή όμως αφού οι καταστάσεις ελίσσονται ακόμη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με πολλές εναλλαγές στο προσκήνιο, αφού η διάθεσή σας θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Το παρελθόν σας κυριεύει, ωστόσο μη μένετε προσκολλημένοι σε αυτό, αφού μόνο δυσάρεστες σκέψεις θα σας γεμίζει το μυαλό. Δείτε την πραγματικότητα όπως είναι και προχωρήστε μπροστά, χωρίς υπερβολές, αφού αυτές θα σας κάνουν να έχετε και λαθεμένες εκτιμήσεις για τους γύρω σας. Ο επαγγελματικός σας τομέας δεν παρουσιάζει αυτόν τον μήνα κάποια εξέλιξη. Προσοχή ιδιαίτερη στον οικονομικό σας τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές, αφού ταξίδια και κοινωνικότητα, σας ανεβάζουν την διάθεση. Τώρα οι περισσότεροι θα λάβετε ευχάριστα μηνύματα, αφού οι επικοινωνία σας με τους άλλους αποκαθίσταται και όλα είναι Οκ. Το παιχνίδι του φλερτ μπαίνει ξανά στο προσκήνιο. Προσοχή στους δεσμευμένους, μην μπλεχτούν οι καταστάσεις. Τώρα στον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα, γίνονται οι διαπραγματεύσεις που επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με πολλές εμπειρίες στο προσκήνιο, αφού γίνεστε πιο ώριμοι από τα γεγονότα που μεσολάβησαν. Στον τομέα των σχέσεων δεν συμβαίνει το κάτι συναρπαστικό, αφού οι άνθρωποι που γνωρίσατε τελευταία δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες σας. Οι εκκρεμότητες του επαγγελματικού-οικονομικού σας τομέα, οργανώνονται πολύ καλύτερα από εσάς και τακτοποιούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας ξεκινά αρκετά χαρούμενος για τους περισσότερους από εσάς, αφού οι επιθυμίες σας εκπληρώνονται και αυτό σας χαροποιεί ιδιαιτέρως. Τα θέματα που σας απασχόλησαν κατά το παρελθόν, τώρα καταλαγιάζουν και αυτό σας ηρεμεί. Τώρα ο ερωτικός τομέας σας ενδιαφέρει περισσότερο από ποτέ. Δείχνετε ιδιαίτερη αφοσίωση και η σταθεροποίηση των καταστάσεων είναι προ των πυλών. Ο επαγγελματικός-οικονομικός σας τομέας, δεν παρουσιάζει αυτόν τον μήνα ιδιαίτερη εξέλιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας σας βρίσκει αρκετά επιπόλαιους και απερίσκεπτους, ωστόσο προσγειωθείτε για να μην έχετε δύσκολα ζητήματα να αντιμετωπίσετε. Παρόλα αυτά αισθάνεστε αισιόδοξοι, αφού σκέφτεστε νέες καταστάσεις να μπουν στην ζωή σας και αυτό σας γεμίζει τις μπαταρίες σας. Τώρα ρισκάρετε περισσότερο από ποτέ. Τα επαγγελματικά-οικονομικά σας ζητήματα, θα πρέπει θα κινηθούν προσγειωμένα και αρκετά μελετημένα. Προσοχή όμως στις εγωιστικές καταστάσεις. Ερωτικά θα επιδιώξετε την αισθηματική σας ανάπαυλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτός ο μήνας ξεκινά με αρκετή υποστήριξη, από ένα πρόσωπο το οποίο έχει αρκετή δύναμη και αυτό σας χαροποιεί. Η ανακούφιση των γεγονότων σας είναι σημαντική για εσάς. Τώρα είστε πιο ώριμοι από ποτέ, αφού γνωρίζετε πλέον να χειρίζεστε τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας. Επαγγελματικά έρχονται νέες προοπτικές και οι αποφάσεις σας θα είναι καθοριστικές για εσάς. Για τους ελεύθερους έρχεται μια πολύ σημαντική γνωριμία στο προσκήνιο. Τώρα είναι η ώρα για δέσμευση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας ξεκινά με αρκετές προσδοκίες, αφού οι επιθυμίες σας θα είναι πολλές και κάποιες από αυτές πραγματοποιήσιμες. Τώρα ο επαγγελματικός σας τομέας, έχει την ανέλιξη που επιθυμούσατε. Προσοχή στον οικονομικό σας τομέα, μην εκτροχιαστεί! Το ερωτικό σας κομμάτι, σας γεμίζει την καθημερινότητα και αυτό σας χαροποιεί ιδιαιτέρως.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο