Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

«Η σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση είναι προϋπόθεση εθνικών επιτυχιών. Αυτήν είχαμε και είμαι σίγουρος πως αυτή θα έχουμε και μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές», τόνισε ο Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την διάρκεια της επισκέψεώς του στη Θεσσαλονίκη.

Πρώτη στάση το “Ποσειδώνιο”Αθλητικό κέντρο, όπου είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί και να ενημερωθεί για τα 8 πλήρως ανακαινισμένα εξωτερικά γήπεδα-μπάσκετ, τα οποία εγκαινιάστηκαν προσφάτως.

«Με ρώτησαν στο ραδιόφωνο σήμερα το πρωί “θα είναι προεκλογική η εμφάνισή σας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης;”. Και είπα το αυτονόητο: είναι η τελευταία Έκθεση Θεσσαλονίκης πριν τις επόμενες εκλογές που θα γίνουν το ‘23», συνέχισε χαρακτηριστικά.

Για να προσθέσει αργότερα πως: «Θα βρεθούμε σήμερα με ηγέτες όλων των χωρών της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, θα είναι μαζί μας και ο Γερμανός Καγκελάριος θα είναι μαζί μας και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Είναι μία ευκαιρία να επαναλάβουμε πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, πώς είμαστε πρωταγωνιστές αυτή τη στιγμή σε όλα όσα γίνονται στα Βαλκάνια, να επαναλάβουμε με αυτοπεποίθηση ότι η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας και ευημερίας στην ευρύτερη περιοχή».

Από την άλλη είχε την δυνατότητα να επισκεφτεί τον ΄Δήμο Θε΄ρμης και να συνομιλήσει με πολίτες της περιοχής,πριν την έναρξη εργασιών,της Συνόδου Κορυφής,της Διαδικασίας Συνεργασίας,Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

«Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας και βλέπετε και την ανταπόκριση των πολιτών του Δήμου μας στην παρουσία του κ. Πρωθυπουργού. Πολλοί Πρωθυπουργοί πέρασαν, γιατί είναι κομβικό σημείο η Θέρμη, αλλά είναι ο πρώτος Πρωθυπουργός που ήρθε στο Δημαρχείο μας συζήτησε μαζί μας για την ανάπτυξη και την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης του τόπου μας. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ και ευχόμαστε επιτυχία στο έργο του, για το καλό της πατρίδας μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος.

Τον Πρωθυπουργό συνόδευσαν o Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, o Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, o Πρόεδρος Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης, Τριαντάφυλλος Πέτρογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κεντρικής Μακεδονίας και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Άγγελος Χαριστέας, οι βουλευτές Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας, Ελένη Ράπτη, Σταύρος Καλαφάτης, Στράτος Σιμόπουλος, Άννα Ευθυμίου και Δημήτρης Κούβελας, οι βουλευτές Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Θόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης και Δημήτρης Βαρτζόπουλος και η Επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο