ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

ΓΡΑΦΕΙ:Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με κακές αρνητικές σκέψεις του παρελθόντος, που θα πρέπει να βγάλετε από το μυαλό σας, εάν δεν θελήσετε να σας αφήσουν στάσιμους στην προσωπική σας ζωή. Στο αισθηματικό σας τομέα, κάνετε ένα βήμα πίσω, προκειμένου να συμβιβαστείτε σε πολλές καταστάσεις που προέκυψαν. Ο επαγγελματικός σας τομέας, θα στηριχθεί όσο δεν περιμένατε. Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με αρκετά ανεβασμένη διάθεση, αφού πάθος και ένταση θα εναλλάσσονται. Προσοχή στον ανταγωνισμό και τις απόλυτες καταστάσεις. Οι αισθηματικές καταστάσεις είναι αρκετά δυνατές, ωστόσο η προοπτική για σταθεροποίηση δεν διαφαίνεται στο προσκήνιο και αυτό σας αγχώνει. Ο οικονομικός σας τομέας είναι αρκετά καλός, ωστόσο χρειάζεται μια μικρή προσοχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας ξεκινά με κάποιες δυσκολίες στο προσκήνιο και αυτό θα σας γεμίζει με αρκετό άγχος. Οι ανατροπές των σχεδίων σας, είναι προ των πυλών. Τώρα θα γίνουν αρκετά ξεκαθαρίσματα και θα καταλάβετε τα σωστά και τα λάθη σας. Η επικοινωνία σας με τους άλλους ,σας βρίσκει λιγάκι μαζεμένους και επιφυλακτικούς. Προσοχή, μη διαλύσετε καταστάσεις που χτίσατε με κόπο στο πρόσφατο παρελθόν σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με αρκετή τύχη, αφού οι ευκαιρίες θα εναλλάσσονται η μία την άλλη και αυτό θα σας γεμίζει αυτομάτως με αισιοδοξία και πραγματοποίηση επιθυμιών. Η κοινωνικότητά σας αυτό το διάστημα βρίσκεται στα ύψη. Η ξαφνική γνωριμία που θα κάνετε, θα σας αναπτερώσει το ηθικό σας. Κάτι σημαντικό σας περιμένει…

ΛΕΩΝ

Ο μήνας ξεκινά αρκετά μελαγχολικός, αφού πολλές από τις σκέψεις του παρελθόντος σας βασανίζουν. Οι αρνητικές σκέψεις δεν βγάζουν πουθενά, γι’ αυτό μην τις αφήσετε να σας παρασύρουν. Τώρα θα θελήσετε να διαφυλάξετε και να προστατέψετε ότι σας ανήκει. Ο οικονομικός σας τομέας βάλετε, ωστόσο με τις κατάλληλες κινήσεις θα βελτιωθεί. Ο αισθηματικός σας τομέας, θα χρειαστεί έναν απολογισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας ξεκινά γεμάτος αισιοδοξία και διασκέδαση, αφού οι γνωριμίες θα εναλλάσσονται η μία την άλλη και οι πολλές μετακινήσεις δεν θα λείπουν από το κάδρο της καθημερινότητάς σας. Οι μίζερες καταστάσεις μένουν πίσω και η νέα σας διάθεση είναι ολοφάνερη. Η επικοινωνία  θα βρίσκεται στα φόρτε της, γι’ αυτό αξιοποιήστε την. Νέες επαγγελματικές συμφωνίες θα σας τονώσουν.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με κάποιες αγχώδες καταστάσεις, ωστόσο  μην απογοητεύεστε. Οι αποφάσεις που θα κληθείτε να πάρετε έχουν κάποιο βάρος, παρόλα αυτά θα είναι για το καλό σας. Μείνετε προσγειωμένοι στα θέλω σας και όλα θα πάνε καλά. Προσοχή μη παρασυρθείτε σε ουτοπικές καταστάσεις. Τώρα ήρθε η ώρα για έναν απολογισμό ζωής και  αναγνώριση των λαθών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με την επίτευξη στόχων και αυτό σας γεμίζει με αισιοδοξία και ολοκλήρωση. Τώρα αυτό το διάστημα ασχολείστε πολύ με τα οικεία σας πρόσωπα. Βοηθήστε γιατί σας έχουν ανάγκη. Βρίσκεται ανθρώπους που σας αγαπούν και σας συμπαθούν και αυτό σας διώχνει το άγχος που είχατε κατά το προηγούμενο διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας ξεκινά με νέες καταστάσεις και συγκυρίες που ίσως αποβούν δημιουργικές. Αυτό το διάστημα είστε πολυάσχολοι. Τώρα θέλετε να αλλάξετε την ζωή σας. Προσοχή όμως στην παρορμητικότητα, μη σας οδηγήσει σε ουτοπικές καταστάσεις. Οι γνωριμίες και τα φλερτ, διαδέχονται κατά σειρά. Ο επαγγελματικός σας τομέας χρειάζεται λιγάκι προσοχή. Αφού κάθε αλλαγή που μπορεί να επέλθει, δεν σημαίνει ότι θα είναι και η κατάλληλη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας ξεκινά με αρκετή σιγουριά. Τώρα πατάτε γερά στα πόδια σας και ξέρετε τι κάνετε και τι επιθυμείτε από τους γύρω σας. Τώρα μπορείτε να κάνετε σχέδια για μέλλον σας. Η συμβίωση είναι κάτι που σας απασχολεί το τελευταίο διάστημα, αφού η γνωριμία που θα κάνετε, θα σας κάνει να μπείτε στο τρυπάκι αυτό. Τα επαγγελματικο-οικονομικά σας ζητήματα, θα στηριχθούν από τρίτα μέρη, γι’ αυτό μη χάνετε την αισιοδοξία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας ξεκινά αρκετά αισιόδοξα για τους περισσότερους εκπροσώπους. Οι χάρες εναλλάσσονται η μία την άλλη και η ολοκλήρωση των επιθυμιών σας, είναι κάτι δυνατό για εσάς. Ο αισθηματικό σας τομέας εμπλουτίζετε με πολύ θετική ενέργεια και καταστάσεις που σας αναζωογονούν. Νέες γνωριμίες έρχονται στο προσκήνιο και οι δεσμευμένοι βιώνουν νέες ανανεωτικές καταστάσεις μέσα στην σχέση τους. Προσοχή θα χρειαστεί ο επαγγελματικό-οικονομικός σας τομέας ο οποίος βάλλετε. Τώρα θα χρειαστείτε να κάνετε τα κουμάντα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας ξεκινά με την ολοκλήρωση αρκετών σχεδίων που είχατε προγραμματίσει και αυτό σας γεμίζει με αρκετή αισιοδοξία. Ο επαγγελματικός σας τομέας σημειώνει εξαιρετική άνοδο και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εσάς. Η σχέση που έχετε σας στηρίζει και μπορεί να πάρει τη μορφή σταθεροποίησης που αναζητάτε. Ταξίδια και μετακινήσεις σας τονώνουν και σας αναζωογονούν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο