ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΣΘ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Μήνας ταλαιπωρίας προβλέπεται για τους επιβάτες των αστικών λεωφορείων της Θεσσαλονίκης,αφού οι εργαζόμενοί του εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση,για τις ημέρες και τις ώρες που θα απεργήσουν,μέσα στον Ιούλιο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ:

“Η αδιαφορία των αρμόδιων Υπουργείων στην αντιμετώπιση των αιτημάτων μας, έχει ξεπεράσει πλέον τα όρια της κοροϊδίας και του εμπαιγμού. Μήνες τώρα επαναλαμβάνουν ότι η διευθέτηση των αιτημάτων μας είναι θέμα   «ολίγων ημερών» αλλά στην πραγματικότητα αποδεικνύετε ότι ποτέ δεν ασχολήθηκαν με την ανάλογη σοβαρότητα που απαιτεί ο θεσμικός τους ρόλος ως προς την αντιμετώπιση τους.

Συνεχίζουμε οι εργαζόμενοι να παραμένουμε χωρίς ΣΣΕ, δίχως την επιστροφή των προβλεπόμενων και νομοθετημένων επιδομάτων μας που μας στερεί η διοίκηση του ΟΑΣΘ εδώ και μήνες, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με την  αβεβαιότητα και τον φόβο για αναδρομική περαιτέρω μείωση των μισθών μας. Τα ίδια Υπουργεία, που αναίτια κωλυσιεργούν και συνεχίζουν να εμπαίζουν τους εργαζόμενους στην συγκοινωνία της πόλης μας, επιδεικνύουν άμεσα αντανακλαστικά ως προς την ψήφιση νομοσχεδίων που εξυπηρετούν συμφέροντα ιδιωτών.

Εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι επιδεικνύουμε κοινωνική ευαισθησία έναντι της πόλης μας και των πολιτών αυτής, αποφεύγοντας για μήνες τις κινητοποιήσεις λόγω της πανδημίας, όπως πράξαμε και προσφάτως καθ’ όλη την διάρκεια της εξεταστικής περιόδου των παιδιών μας.

Φτάνει πια. Η στοχευμένη προσπάθεια εξαθλίωσης μας που επιχειρούν, έχει πλημμυρίσει το σύνολο των εργαζομένων στην συγκοινωνία με αίσθημα οργής και αγανάκτησης για την άδικη και μεροληπτική συμπεριφορά της Κυβέρνησης εναντίον μας.

Εντατικοποιούμε τον αγώνα μας με συνεχής απεργιακές κινητοποιήσεις, ευελπιστώντας ότι επιτέλους τα αρμόδια Κυβερνητικά στελέχη θα επιδείξουν  την ανάλογη σοβαρότητα που απαιτείτε ως προς την αντιμετώπιση των αιτημάτων μας, το δίκαιο αυτών που και οι ίδιοι κατά καιρούς αποδέχονται”.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ:

  • ΤΡΙΤΗ                  05 ΙΟΥΛΙΟΥ                       ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 10:00-16:00
  • ΠΕΜΠΤΗ            07 ΙΟΥΛΙΟΥ                       ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 10:00-16:00
  • ΔΕΥΤΕΡΑ            11 ΙΟΥΛΙΟΥ                       ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 10:00-16:00
  • ΤΕΤΑΡΤΗ           13 ΙΟΥΛΙΟΥ                       ΕΝΑΡΞΗ ΒΑΡΔΙΑΣ ΕΩΣ 09:00 ΚΑΙ 21:00 ΕΩΣ ΛΗΞΗ ΒΑΡΔΙΑΣ
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ    15 ΙΟΥΛΙΟΥ                       ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 10:00-16:00
  • ΔΕΥΤΕΡΑ            18 ΙΟΥΛΙΟΥ                       24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
  • ΤΕΤΑΡΤΗ           20 ΙΟΥΛΙΟΥ                       ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 10:00-16:00
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ    22 ΙΟΥΛΙΟΥ                       24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Για την συνέχεια των κινητοποιήσεων μας θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση”.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο