ΣΤΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η 55ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΟΥΣΤΗΚΕ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης,πρόκειται-εντός της ημέρας-να μεταφερθεί η 55χρονη από την Κομοτηνή που δέχτηκε την άγρια επίθεση του 62χρονου συζύγου της,περιλούζοντάς την με βενζίνη και προκαλώντας την σοβαρές ζημιές στην υγεία της.

Η γυναίκα που φαίνεται να αντιμετωπίσει και κινητικά προβλήματα,πρόκειται να υποβληθεί σε τραχειοστομία,προκειμένου να αναπνέει καλύτερα,ώστε να μην διατρέξει άμεσο κίνδυνο η υγεία της.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ:

“Συνελήφθη χθες (8-9-2022) το βράδυ, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 55χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ειδικότερα, ο δράστης νωρίτερα, ευρισκόμενος στην οικία του με την ημεδαπή σύζυγό του και έπειτα από προσωπικές διαφορές, την περίλουσε με εύφλεκτο υγρό και της έβαλε φωτιά, προκαλώντας της σωματικές βλάβες.

Η τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Κομοτηνής όπου και νοσηλεύεται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής”.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο