ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΞΗΡΟΚΡΗΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 23ΧΡΟΝΟΥ,ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

“Τον απήγαγαν,τον εκβίασαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια”,δήλωσε στις αρχές ο 23χρονος,που διαμένει στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης,επειδή δεν κατόρθωσε να επιστρέψει το συνολικό ποσό που του δάνεισαν γνωστοί του,μαζί με τον τόκο που του ζητήθηκε.

“Τρόμαξε,φοβήθηκε,κόντεψαν να τον σκοτώσουν,ήταν κόκκινος,από τις σφαλιάρες και το ξύλο που έφαγε”.Τον έχουνε χτυπήσει είναι τρομαγμένος,πήγαμε στην αστυνομία…την υπόθεση την έχει πάρει ο δικηγόρος μας”,ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό star ο πα΄τερας του 23χρονου θύματος.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2022,όταν ο 23χρονος εισέπραξε κάποια ποσά,από παρέα εύπορων νεαρών.

Εκεί όπως αποκάλυψε ο 23χρονος και ο πατέρας του κατηγορουμένου,3 άτομα τον πήγαν κάπου στον περιφερειακό-σε απομονωμένη περιοχή- και τον χτύπησαν άγρια.”Με χαστούκισε 3 φορές και με απείλησε με όπλο”,δήλωσε χαρακτηριστικά στην κατάθεσή του το 23χρονο θύμα.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο πατέρας του,στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του star,τον γιο του τον εκβίαζε κύκλωμα εύπορων νεαρών,που του είχαν δανείσει τα χρήματα,προκειμένου να τους τα επιστρέψει,με υπέρογκο τόκο.”Τον χτύπησαν άγρια στο πρόσωπο και του ζητούσαν αντί 2.000,το ποσό των 5.000,μα΄ζι με τον τόκο”ανέφερε στην κατάθεσή του.

Αντιθέτως η πλευρά του 21χρονου κατηγουμένου,υποστηρίζει διαφορετική άποψη,αφού όπως λέει χαρακτηριστικά ο 23χρονος μπλόκαρε τα τηλέφωνά του και δεν απαντούσε στις κλήσεις του,όταν εκείνος ζητούσε πίσω τα λεφτά που του δάνεισε,μαζί με τον τόκο.

ΣΟΚΑΡΕΙ από την άλλη η κατάθεση-μαρτυρία του 21χρονου κατηγορουμένου,που υποστηρίζει ότι ζήτησε ο 23χρονος να του δανείσει τα χρήματα,προκειμένου να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα.

Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ-ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ 21ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ:

“Μου υποσχέθηκε ότι σε ένα μήνα θα διπλασιάσει το ποσό.Στην αρχή πήγαν καλά και μετά του τα διπλασίασα,αλλά αυτός εξαφανίστηκε,δεν απαντούσε,μπλοκάρισε τα τηλέφωνα και έτσι αποφάσισα να πάω σπίτι του να τον βρω.Τον περίμενα και όταν εμφανίστηκε του ζήτησα το λόγο”.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ:Για απαγωγή,όπλα,απειλές?

“Όλα αυτά τα έβγαλε από το μυαλό του”.

Έπειτα από την καταγγελία του περιστατικού,από το 23χρονο θύμα και τον πατέρα του στις αρχές,δόθηκαν προσημειωμένα χαρτονομίσματα και έτσι συνέλαβαν τον 21χρονο κατηγορούμενο της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του star,για την υπο΄θεση κατηγορούνται άλλα 4 άτομα,όλα ηλικίας από 20-30ετών αντίστοιχα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ,ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΟΥ STAR,ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΤΑ 38:26 SEC TOY VIDEO:

https://www.star.gr/tv/enimerosi/kedriko-deltio-eidiseon/31102022-kedriko-deltio-eidiseon

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο