ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ-ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ VIDEO

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Περισσότερο από 8 νεκρούς και 81 τραυματίες,μετρά ο απολογισμός της ισχυρότατης έκρηξης που συγκλόνισε το κέντρο της Κωνσταντινούπολης,σήμερα στις 16:30 το μεσημέρι.

Πανικόβλητος ο κόσμος έτρεχε να σωθεί,καθώς η έκρηξη σημειώθηκε την ώρα που η κεντρική εμπορική αγορά έσφυζε από κόσμο.

Στο σημείο έσπευσε μεγάλη δύναμη πυροσβεστικών δυνάμεων,καθώς και τεθωρακισμένα πολυβόλα.,

Το σημείο όπου σημειώθηκε η έκρηξη ονομάζεται λεωφόρος Istiklal ή αλλιώς πλατεία Ταξίμ και ανήκει στην περιοχή Μπεγιογλού.

Μεγάλη ωστόσο προσπάθεια κατέβαλαν οι αστυνομικές δυνάμεις,προκειμένου να απομακρύνουν τον κόσμο και να αποκλείσουν την περιοχή.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν, πως μέχρι στιγμής ανάμεσα στους νεκρούς δεν υπάρχουν Έλληνες.

Από θαύμα ωστόσο δεν τραυματίστηκαν θανάσιμα, αρκετοί Έλληνες που έκαναν τουρισμό στην περιοχή,καθώς νωρίτερα είχαν περάσει και είχαν ξεναγηθεί στο συγκεκριμένο σημείο.

Έγκυρες πηγές από την άλλη αναφέρουν,πως τον μηχανισμό της βόμβας μετέφερε μια γυναίκα,που εν συνεχεία τον άφησε κάπου και τον πυροδότησαν εξ αποστάσεως.Οι κινήσεις της έχουν καταγραφεί μέσω των καμερών που υπάρχουν στην γύρω περιοχή και οι αρχές χτενίζουν στην κυριολεξία τις καταγραφές, ώστε να έρθουν πιο κοντά στην σύλληψη των υπόπτων του πρωτοφανές μακελειού.

«Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα την τρομοκρατία και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην τουρκική κυβέρνηση και στον τουρκικό λαό» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο