ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ 26ΧΡΟΝΟΥ,ΑΣΚΗΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ 21ΧΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ-ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ Ο 26ΧΡΟΝΟΣ?

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας στον 26χρονο από την Αλβανία,που παραδόθηκε σήμερα στις 11 το μεσημέρι στις αρχές,καθώς τα ξημερώματα της Τρίτης παρέσυρε και πάτησε δύο φορές την 21χρονη κοπέλα που διέσχιζε τον δρόμο στην Καμάρα Θεσσαλονίκης.

Οι ποινές που αντιμετωπίζει ο 26χρονος:ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση,με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη,εγκατάλειψη τροχαίου και οδήγηση χωρίς σχετική άδεια.

Την ίδια ώρα για κακούργημα διώκεται και η 19χρονη φίλη του 26χρονου,η οποία βρισκόταν εντός του οχήματός του τη δεδομένη στιγμή.

Οι ποινές που αντιμετωπίζει η 19χρονη φίλη του και συνοδηγός του:κακούργημα της συνέργειας σε επικίνδυνη οδήγηση,με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη και της συνέργειας σε εγκατάλειψη τροχαίου.

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος,δεν κατάλαβε τι έγινε εκείνη τη στιγμή.Μόλις το διανοήθηκε φοβήθηκε να σταματήσει,καθώς δεν διέθετε έγγραφα παραμονής στην χώρα μας,καθώς φοβόταν και την απέλασή του και έπειτα από την συγκέντρωση του κόσμου στο σημείο,νόμισε πως ο κόσμος θα αναλάμβανε να βοηθούσε το μικρό κορίτσι.Οι ισχυρισμοί του αυτοί δεν κατάφεραν να πείσουν τον εισαγγελέα,που διέταξε την συνέχεια της παραπομπής του δικαστικά.

ΤΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο 26ΧΡΟΝΟΣ,ΣΤΟ NEWSIT.GR:

«Αποφάσισα να παραδοθώ και είμαι έτοιμος για αυτό. Είμαι συγκλονισμένος, δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω αυτό που έγινε.Είμαι πολύ στενοχωρημένος για αυτό που έγινε με το κορίτσι. Στο αυτοκίνητο ήμουν με μία φίλη μου και πηγαίναμε προς τα Λαδάδικα και ξαφνικά ακούσαμε ένα πολύ δυνατό μπάμ. Εμείς δεν είχαμε δει τίποτα, φαίνεται πως το κορίτσι πετάχτηκε τελείως στα ξαφνικά. Εμείς περνούσαμε κανονικά με πράσινο φανάρι, δεν έτρεχα καν, πήγαινα με ούτε 50 χιλιόμετρα. Και ξαφνικά έγινε αυτό. Τρόμαξα».

«Η κοπέλα πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά μου με ένα κινητό στο χέρι και ούτε πρόλαβα να αντιδράσω. Πάτησα φρένο και πετάχτηκε πίσω το αυτοκίνητο γιατί γλίστρησε. Το κορίτσι έπεσε πάνω στο αμάξι. Έβαλα μετά ταχύτητα. Μαζεύτηκε πολύ γρήγορα κόσμος εκεί και αισθάνθηκα πως την κοπέλα θα την βοηθήσει ο κόσμος. Και έτσι έφυγα.

Φοβήθηκα γιατί έχω και παρελθόν με δικαστικές υποθέσεις, δεν έχω και επίσημα έγγραφα παραμονής στη χώρα και φοβήθηκα ότι θα με απελάσουν από τη χώρα. Έφυγα και σκεφτόμουν τι πρέπει να κάνω. Έχω τρεις μέρες να κοιμηθώ.

Δεν μπορώ να ηρεμήσω. Ζητάω μια μεγάλη συγγνώμη από την οικογένεια της. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να της κάνω κακό. Προσπαθούσα τόσες μέρες να ενημερώνομαι να δω τι κάνει το κορίτσι, αν υπάρχουν ελπίδες. Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω ό,τι χρειαστεί».

Υπενθυμίζεται ότι, το αυτοκίνητο το οποίο εντοπίστηκε από τις αρχές,δεν ανήκει στον 26χρονο δράστη από την Αλβανία,αλλά και σε κάποιον 44χρονο φίλο του,που του το έδωσε για να το “δοκιμάσει”,όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο