ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΑΠΑΦΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το πρωί, ο Σταθμός Παπάφη,του Μετρό της Θεσσαλονίκης,αφήνοντας έκπληκτους μικρούς και μεγάλους,που τίμησαν τις εγκαταστάσεις και τον συρμό και ξεναγήθηκαν,στο πλαίσιο καθιέρωσης του Open House.

Πρόκειται για έναν αυτοματοποιημένο συρμό,χωρητικότητας 450 ατόμων,τελευταίας τεχνολογίας,ο οποίος λειτουργεί μόνος του,χωρίς την χρήση κάποιου οδηγού.

Ο κόσμος μάλιστα που παρευρέθηκε εκεί,προκειμένου να πραγματοποιήσει μια απολαυστική διαδρομή,είχε την ευκαιρία να ξεκινήσει από το αμαξοστάσιο της Πυλαίας,φτάνοντας μάλιστα στον σταθμό Παπάφη, μόνο μέσα σε λίγα λεπτά.

Για όσους θελήσουν να δουν από κοντά το έργο,μπορούν να επισκεφτούν:

  • Το Αμαξοστάσιο Πυλαίας, το οποίο βρίσκεται στην οδό Ερυθρού Σταυρού 20-24, Πυλαία (δίπλα στο The Mart και τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης).
  • Τον Σταθμό Παπάφη,ο οποίος βρίσκεται ανατολικά από Παπάφη 33, Θεσσαλονίκη (μπροστά στην είσοδο του Παπαφείου Ορφανοτροφείου) και δυτικά στην συμβολή των οδών Παπάφη και Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Η ξενάγηση αφορά τους επισκέπτες,μόνο για σήμερα 26 και αύριο 27 Νοέμβρη,από τις ώρες 10 το πρωί,έως τις 15:00 το μεσημέρι.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο