ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ-ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ-ΔΕΙΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟ & VIDEO

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε και φέτος στην Πλατεία Αριστοτέλους-λίγο μετά τις 7 το απόγευμα-προκειμένου να απολαύσει το πλούσιο φαντασμαγορικό υπερθέαμα,φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου,ύψους 18 μέτρων.

Ένα υπερσυγκλό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο,φερμένο από τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής,φωταγωγήθηκε με 50.000 πολύχρωμα λαμπιόνα,χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης.

Παρουσία αλά Κωνσταντίνου Ζέρβα(Δημάρχου της πόλης) και άλλων τοπικών αρχόντων και μελών της τοπικής αυτοδιοίκησης της Θεσσαλονίκης,αλλά και με την παρουσία του υπερταλαντούχου τραγουδιστή Πέτρου Ιακωβίδη,πραγματοποιήθηκε μαι εκπληκτική βραδιά φωταγώγησης και απόλαυσης θεάματος.

«Φωτίζουμε την πόλη και στέλνουμε μήνυμα χαράς, αισιοδοξίας, ελπίδας κι αλληλεγγύης. Γεμίστε τις καρδιές σας με αυτές τις αξίες και μεταδώστε τες στους ανθρώπους που είναι δίπλα σας»,τόνισε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης,Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Η βραδιά ξεκίνησε με την φιλαρμονική του Δήμου,που έπαιζε εκπληκτικά Χριστουγεννια΄τικα τραγούδια,κινούμενο στο κλίμα των ημερών.Ακολούθησε με τα μοναδικά τραγούδια ο Πέτρος Ιακωβίδης,που ξεσήκωσε το κοινό που παρευρέθηκε στην εκδήλωση.

Παρουσιαστής του φαντασμαγορικού αυτού υπερθεάματος,ο πασίγνωστος κριτής του GNTM Τάσος Σωφρονίου.

«Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η Θεσσαλονίκη μου αφήνει μια ευχάριστη γεύση»,τόνισε από την άλλη ο Τάσος Σωφρονίου.

Στην γιορτινή αυτή ατμόσφαιρα και μέσα στο κλίμα των ημερών, 250 έλατα που στήθηκαν κατά μήκος της Πλατείας Αριστοτέλους και συγκεκριμένα από την Πλατεία Αρχαίας Αγοράς,ξεκινώντας από το Άγαλμα του Βενιζέλου και φτάνοντας με΄χρι και την παραλιακή επί της Λεωφόρου Νίκης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο