QATAR GATE-ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ:”ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ”ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Μαρτυρίες ευρωβουλευτών-καταδεικνύει η εφημερίδα Gurdian-η οποία αποκαλύπτει τις σχέσεις της Εύας Καϊλή, με επιφανής του Κατάρ,στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγονται, για το σκάνδαλο διαφθοράς που ξέσπασε,με την ονομασία Qatar Gate.

«Η Εύα Καϊλή ήταν η εκπρόσωπος της Ρομπέρτα Μετσόλα  για την Μέση Ανατολή. Είχε μεγάλο ενδιαφέρον για το Κατάρ. Ορισμένοι συνάδελφοι είχαν δώσει στην κυρία Καϊλή το παρατσούκλι ”εκπρόσωπος Τύπου του λόμπι του Κατάρ”»,αποκαλύπτει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

Παράλληλα γίνεται λόγος από την ίδια εφημερίδα,για τον τομέα της παρουσίασης των ειδήσεων-που έκανε η κα ΚαΪλη-στην Θεσσαλονίκη,κα΄νοντας ιδιαίτερη αναφορά στην υπέρλαμπρη και κομψή εμφάνισή της ,έχοντας η ίδια ακριβά γούστα,αγοράζοντας μάλιστα πανάκριβα ρούχα και τσάντες,που τραβούσαν όλα τα βλέμματα γύρω της,συγχρόνως όμως με την αναφορά στην αγάπη της για την “υψηλή τεχνολογία” και τα κρυπτονομίσματα.

«Ήταν εξαιρετικά προφανές ότι η Καϊλή ήταν υπέρ του να χορηγηθεί στο Κατάρ ταχύτατα και χωρίς πολλούς όρους το waiver για τη βίζα» και πως «δεν ενδιαφερόταν τόσο για τις άλλες χώρες»,ανέφερε επιγραμματικά στο NPR,ο Έρικ Μαρκόντ,ευρωβουλευτής και επικεφαλής της ομάδας,που συνέταξε κείμενο,της θέσης του ευρωκοινοβουλίου,το οποίο αφορά την συμφωνία για την βίζα με το Κατάρ. 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο